„Mislila sam da ćemo se srušiti!" Velika drama Sare TKD na putu za Maleziju!

10.09.2022

21:10

0

Damnjanovićeva je otputovala ne bi li predala krunu novoj pobednici takmičenja, a društvo joj je pravila majka

„Mislila sam da ćemo se srušiti!" Velika drama Sare TKD na putu za Maleziju!
Sara TKD - Copyright Instagram printscreen/saratkd7

Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, doživela je pravu dramu na putu za Maleziju. Društvo joj je, inače, pravila majka i otišla je jer je tzrebalo da preda krunu novoj pobednici jednog velikog takmičenja. Međutim, nimalo im nije bilo lako, pošto su turbulencije bile takve da je Damnjanovićeva čak pomislila da će se avion srušiti i nikako nije bila jedina koja se uplašila.

- Mama i ja smo putovale iz Beograda do Malezije kako bih ja predala krunu novoj pobednici takmičenja „Miss Asia Global"... Naš put je trajao tridesetak sati i imale smo tri različita leta. Prvi let iz Beograda do Dubaija je prošao odlično - počela je Sara za „Telegraf", a onda nastavila:

- Potom, letele smo iz Beograda do Kuala Lumpura kada su počele katastrofalne turbulencije oko sat vremena nakon početka leta. To mi je bila otežavajuća okolnost jer sam podsvesno znala da moramo da budemo u avionu još oko šest sati. Ja sam neko ko je mnogo putovao, turbulencije su normalne, često se dešavaju, nekako svi mi oguglamo na te manje turbulencije. Ono što sam doživela iznad Indijskog okeana je bilo katastrofa, izgledalo je kao da će se avion svakog časa izgubiti kontrolu i srušiti se. Prvo je usporavao, pa ubrzavao, pa se spuštao, poduzao, krivio, propadao - nabrajala je influenserka.

Međutim, to nije bilo sve.

„Bilo je strašno!"

- Na momente sam mislila da ćemo svi izleteti iz sedišta. Čovek iz Malezije koji je sedeo do nas i neko ko stalno putuje tom rutom je rekao da ovako nešto slično nikad nije doživeo i da ne zna da li ćemo stići do Malezije... Ja sam neko ko je „flegma" u svim životnim situacijama, ali ovo je bilo zastrašujuće, kao i sama činjenica kad znate da nemate kontrolu nad situacijom. Turbulencije su se nakon jednog sata smirile, bile su povremeno i nakon toga, ali daleko slabije - zaključila je ona za pomenute medije.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike