Skotovi su nam napravili haos, udarili kuče: Influenserke prestravljene posle pljačke! (FOTO)

06.10.2021

22:16

0

Autor: M. Gudžulić

Detalje velike neprijatnosti otkrila je majka Anje i Sare TKD, pitajući se šta bi tek bilo da je bila prisutna dok se sve odvijalo...

Skotovi su nam napravili haos, udarili kuče: Influenserke prestravljene posle pljačke! (FOTO)
Instagram screenshot

Sari i Anji Damnjanović, influenserkama poznatijim kao Sara TKD i Anja TKD prethodne noći je opljačkana kuća. Detalje velike neprijatnosti na svom Fejsbuk profilu iznela je njihova majka Aleksandra, poručujući kako ni štetu ni stres počiniocima neće oprostiti. Sve se odvilo između osam uveče i ponoći, a za nepoznatim pljačkašima, sudeći po storijima devojaka, ostao je neverovatan haos.

- Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane skotova. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz Hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti. U 5.03 su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom, štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - pisala je majka influenserki.

Instagram screenshot
 

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega - oglasila se bila i Anja, putem instagrama, dok je Sara pokazala kako im izgleda soba posle nemilog događaja.

Instagram screenshot
 

- Nismo smeli da uđemo u kuću pre policije. Strahinja i njegovi drugovi su donu izveli napolje odmah čim su došli. Bila je u ćošku i tresla se. Celu noć se budila, nije mogla da se smiri ni dok je spaavala - požalila se na stanje kućnog ljubimca Sara.

Instagram screenshot
 

Najverovatnije zatrpana porukama zabrinutih fanova, Sara je našto kasnije naglasila da je Dona bolje.

Instagram screenshot
 

- Dona je sad dobro, doživela je veliki stres. Nisam imala u planu da se oglašavam, ali videli ste sve kod Anje i mame - napisala je ona.

Sumnja

Sara i njena porodica za vreme pljačke nisu bili kod kuće, međutim ona sumnja da je to uradio neko ko je pratio nju i njenu sestru na društvenim mrežama, pa znao kuda se kreću, a tako i kada će kuća biti prazna. 

- Stoji kod mene na storiju gde ću ja biti, u Kragujevcu, pošto sam zaštitno lice kladionice. Otišli smo porodično mama, tata, sestra, nju znate, nas četvoro je otišlo, brat je ostao. To je definitivno neko ko je pratio i čekao momenat kad niko od nas nije kod kuće. Brat je bio u Beogradu, oko sedam se vratio kući, bio je na stoni tenisu. Došao je kući da se istušira i da nastavi ka gradu. Između sedam i dvanaest je neko upao u kuću i krao bukvalno sve što je stigao - počela je priču influenserka za „Telegraf", pa dodala šta su lopovi sve tačno odneli.

- Ukrali su od nakita, naočara, satova, novca, proveravali smo i rezervne ključeve od automobila, ali eto, to nisu videli, mogli su i da uzmi ključ da odvezu neki auto, sreća da ništa nije bilo u dvorištu što se kola tiče - nabrajala je Sara i dodala da su svuda po kući zatekli otiske od prstiju i cipela.

- Bili su forenzičari, uzimali su otiske pošto su svuda, vide se otisci i od cipela i od prstiju kako su se peli na mašinu za sudove da bi videli da li ima nešto gore na kuhinji. Policija je uzela izjave i mi sada čekamo. Bila je i Hitna pomoć, jer mami nije bilo dobro - dodala je.

- Jeste strah i šok, ali se trudim da se za te materijalne stvari ne vezujem emotivno i da se ne nerviram. Jeste da su kroz nakit koji su odneli uzeli neke uspomene, ali eto, držimo se dobro. Bolje što niko nije bio, otkud znam da li su oni bili naoružani, kako su upali, šta je tada moglo da se desi, možda je sreća u nesreći što niko nije bio tu. Mada, da je bio neko javili bi oni tim ljudima, pa bi oni pobegli, njima nije cilj da budu uhvaćeni. Svetla su svuda bila popaljena, obišli su celu kuću, prizemlje i sprat, sve detaljno su pretražili popalili svetla - ispričala je zatim.

Kućni ljubimac bio je u kući sve vreme drame, pa je onda bio zatečen uplašen u ćošku, kao što su influenserke i pokazale putem Instagrama.

- Pas je bio u kući, ona ima jedanaest i po godina, ona je uvek u kući. Štene je bilo sa nama, dok je ona naviknuta da funkcioniše normalno u kući. Kada smo se vratili ona je bila u ćošku i tresla se. Strahinja se prvi vratio kući sa nekoliko drugara, oni su ušli i zatekli čitav haos, sve razbacano na sve strane, a ona je bila u ćošku i tresla se. Kada je videla da su oni, onda se smirila. Izveli su je napolje, da pretraže sve... Mama je bolje, uzeli smo polako da sređujemo, totalni je nered. Zaspali smo u osam, policija je celu noć bila kod nas. Katarstrofa - zaključila je Damnjanovićeva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti