Snežana Dakić preživela traumu kad se vraćala sa Maldiva: Pilot aviona se onesvestio, morali prinudno da slete

02.09.2022

16:19

5

To nije bila jedina nezgoda koja ju je zadesila na ovom letu

Snežana Dakić preživela traumu kad se vraćala sa Maldiva: Pilot aviona se onesvestio, morali prinudno da slete
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić boravila je na Maldivima, gde se odmarala pred novu televizijsku sezonu. No, iako se tamo nauživala i lepo provela, najjači utisak joj je ostavio povratak.

Kako je ispričala, ona je imala iznenadno sletanje na putu za Beograd.

- Odjednom je avion promenio pravac, to je toliko bilo šokantno jer u tom momentu je posada otrčala ka kokpitu, prvo avion je naglo skrenuo i ja u tom trenutku razmišljam: 'O Bože, ne survavamo se, znači, sve je u redu sa letilicom', onda vidim da nema ni turbulencije, računam, dobro je, bezbedni smo, dok je sledeća tema sto posto je nešto sa pilotom. Sreća nije mi palo na pamet da je možda terorističi napad, to da sam pomislila, ja ne znam kako bih preživela od straha - priča voditeljka.

ATAImages/ A.A.
Snežana Dakić

Kako je otkrila, desilo se to da je pilot aviona pao u nesvest!

- Prošlo je desetak minuta dok mi nismo shvatili o čemu se radi, oni su nas onda obavestili, prvo su došli članovi posade koji su bili smireni, to nam je davalo znak da je ipak sve u redu, zatim su šapnuli nekim putnicima da se pilot onesvestio, nije mu bilo dobro, verovatno je imao jake bolove kada je pao u nesvest. Ja sam odmah rekla: 'Bože, nadam se da kopilot ume da sleti - priča Snežana za "Hype" i nastavlja:

- Sleteli smo u Istanbul, iako nam to uopšte nije bilo u planu, ali su nam javili da imamo medicinski problem. Onda smo čekali sat i po vremena dok nam nisu rekli šta će biti dalje, našli su nam novog pilota, međutim ni to nije sve!

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Dakić

Snežana dalje otkriva da su krenuli put Beograda, ali je onda trudnici pozlilo.

- Leteli smo dalje bezbrižno ka Beogradu, srećni što nismo morali da napuštamo avion, kad na 20 minuta do sletanja nekoj trudnici pozli u avionu sa dvoje male dece. Opet su svi bili u panici, posada je tražila bocu sa kiseonikom ali bitno da je sve bilo u redu. Prvo što se desilo jeste da je hitna pomoć ušla u avion da tu ženu zbrinu. Mislila sam da ću ljubiti zemlju Srbiju kad budem sletela. Na kraju je sve dobro prošlo - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike