„Svet si mi okrenuo naglavačke!" Sofija Milošević i Luka Jović danas imaju lep povod za slavlje (FOTO)

08.09.2022

18:25

2

Manekenkin i fudbalerov stariji naslednik napunio je dve godine, a poznata mama nije propustila da mu tim povodom i onlajn uputi lepe reči

„Svet si mi okrenuo naglavačke!" Sofija Milošević i Luka Jović danas imaju lep povod za slavlje (FOTO)
Copyright Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović

Aleksej, stariji naslednik Sofije Milošević i Luke Jovića, napunio je dve godine.

Tim povodom mu je poznata majka i putem Instagrama uputila najlepše reči, ne skrivajući koliko ju je uloga roditelja, u kojoj se prvi put ostvarila pošto je rodila njega, promenila.

- Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko te volim. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način - počela je, pa dodala:

- Topim se kad mi se smešiš i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan drugi rođendan dečače! Volim te beskrajno. Tvoja mama - poručila je uz niz fotografija Sofija, pa pobrala sve simpatije publike.

Sa Jovićem, podsetimo, ima još jednog sina, Teodora.

Lepotica je i sve „storije" posvetila Alekseju. Simpatični porodični trenutci su svakako izmamili brojne reakcije njenih „folovera".

Kako je Sofija nedavno ispričala, ona ne bi imala ništa protiv da se zadrži na dvoje dece, dok bi Luka voleo da ima četvoro. Iz prethodne veze ima naslednika Davida.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike