Majka Luke Jovića o njegovom braku sa Sofijom: Niko ne zna šta će se dalje događati sa tom vezom

29.07.2022

19:15

0

Autor: Marija Mitić

Svetlana Jović progovorila je o sinu i njegovim poslovnim uspesima, ali i o njegovom privatnom životu

Majka Luke Jovića o njegovom braku sa Sofijom: Niko ne zna šta će se dalje događati sa tom vezom
Luka Jović i Sofija Milošević - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Majka našeg proslavljenog fudbalera Luke Jovića, Svetlana, iako ima vrlo važnu ulogu u njegovom životu, retko se pojavljuje u medijima. Ipak ona je sada govorila za medije, kako o njegovim poslovnim uspesima, tako i o sinovljevom privatnom životu.

Svetlana kaže da će joj zauvek ostati žal i praznina zbog toga jer je Luka sa samo osam godina napustio porodični dom u potrazi za fudbalskom slavom. Takođe, s druge strane, ona ističe da je presrećna kada provodi vreme sa svoja tri unuka, najstarijim Davidom kojeg je fudbaler dobio iz veze sa Anđelom Manitašević, kao i sa Aleksejem i Teodorom, koje je dobio sa našom poznatom manekenkom Sofijom Milošević.

Printscreen Youtube/sportal.rs
Svetlana Jović

- Ljubav prema unucima je nešto specifično. Dok su mi govorili da se unuci vole više nego deca čudila sam se, sada ne kažem da je to u potpunosti tačno, ali kada ste roditelji imate odgovornost da vaspitavate, unuke treba samo da volite. Sve što sinu nisam dozvoljavala njima dozvoljavam - ispričala je majka Luke Jovića i dodala da je vrlo tužna što se o vezi njenog naslednika i majke njegovo dvoje dece, vrlo često i ružno piše i otkrila kako se njoj dopada snaja Sofija.

- Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna - ispričala je Svetlana Jović za Sportal.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike