Svi joj pričaju da je mršava, ali ona želi još kilograma da izgubi! Sofija Milošević: Stomak je išao ispred mene

11.08.2022

15:09

0

Manekenka je ispričala šta sada jede

Svi joj pričaju da je mršava, ali ona želi još kilograma da izgubi! Sofija Milošević: Stomak je išao ispred mene
sofija milosevic - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević, iako je vitka, pričala je kako se za vreme trudnoće ugojila 10 kilograma i da ju je posle porođaja izluđivao višak oko stomaka, pa se odrekla brze hrane i počela da vežba u teretani i trči.

Ona je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, pa je pričala i o iskustvu kao majke.

Posle drugog porođaja, pošto nije bila zadovoljna izgledom, krenula je na dijetu i do sada smršala sedam kilograma.

Sofija kaže da je prvog sina Alekseja (2) dojila osam meseci, sve dok više nije mogla da izdrži bol:

- Prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol, krv i rane. Imam tanku kožu, pa sam imala osećaj kao da me neko seče nožem - kaže za "Informer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo - priča Sofija za Informer i dodaje da je sada okrenula drugi list:

- Čim sam dobila zeleno svetlo od lekara, korigovala sam ishranu, krenula da treniram i konačno se rezultati mukotrpnog truda i rada vide. Sada imam 58 kilograma, ali želim da smršam još dva. Blizu sam cilja!

Manekenka kaže da je u nameri da steše liniju promenila ishranu.

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - otkriva Sofija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Pored dijete, za topljenje kilograma ključni su i naporni treninzi.

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - kaže manekenka.

Printscreen Instagram/lukajovic
Sofija Milošević i Luka Jović

To ne znači da je njenim "mukama" došao kraj, jer nije isključila mogućnost da ponovo ostane u drugom stanju, pa je odgovorila koliko bi dece volela da ima.

- Meni je za sada dosta dvoje. Međutim, Luka bi voleo da ima četvoro - priča Sofija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike