Luka Jović u Beogradu! Slavio rođenje deteta sa ženom Sofijinog bivšeg! Lumpovao sa pevačicom do sitnih sati (FOTO)

31.03.2022

10:24

2

Žurka je upriličena u luksuznom restoranu

Luka Jović u Beogradu! Slavio rođenje deteta sa ženom Sofijinog bivšeg! Lumpovao sa pevačicom do sitnih sati  (FOTO)
sofija_milosevic_03062021_0043 - Copyright M.M./ATAImages

Fudbaler Luka Jović i maneknka Sofija Milošević pre četiri dana postali su roditelji drugog sina, kome su dali ime Teodor, a nakon slavlja u Danskoj sa saigračima, feštu povodom prinove je ponosni tata organizovao i u Srbiji.

Proslava je organizovana u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a za ovu posebnu priliku Jović je pozvao Aleksandru Prijović da peva.

Osim nje, pevao je i Vladan Savić sa "Magla bendom", pa su zajedno napravili atmosferu za pamćenje.

Instagram printscreen/sofijamilo
Luka Jović i Sofija Milošević

Uz bogatu gozbu i piće, fudbaler se veselio sa društvom do sitnih sati, a Prijovićka je pevala skoro tri sata. Delove atmosfere sa žurke Luka je objavio na svom Instagram profilu, gde se vidi dobra atmosfera.

Ono što je zanimljivo, jeste da je Lukina vanbračna supruga Sofija, bila svojevremeno u ljubavi sa suprugom Aleksandre Prijović - Filipm Živojinovićem, koja je sada pevala povodom rođenja njihovog sina. 

Podsetimo, Sofija Milošević porodila se po drugi put u nedelju 27. marta 2022. kasno uveče u Madridu. Dan nakon porođaja Luka je podelio Sofijinu sliku sa bebom na svom Instagram profilu i zahvalio se svima na čestitkama, a ona je opisala kako se oseća čim je sa sinom stigla kući.

- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - priča manekenka za Informer.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike