Severina će tužiti sestru za nanete povrede! Otkriveno šta joj se desilo, pevačica se žalila na bolove

30.08.2022

19:19

1

Njena advokatica je razjasnila ono u šta su mnogi sumnjali

Severina će tužiti sestru za nanete povrede! Otkriveno šta joj se desilo, pevačica se žalila na bolove
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković danas je saslušana u policijskoj stanici u Zagrebu u popodnevnim satima. Kako se navodilo, nju je na aerodromu dočekala policija, po prijavi njene sestre, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Advokatca Jasminka Biloš izjavila je da Severina ima fizičke posledice napada koji se dogodio između nje i njene sestre, u domu njihove majke u Zagrebu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

- Ne radi se o tome da je ona nanela povrede sestri, već obrnuto - rekla je advokatica.

Kako se navodilo, Severina se na aerodromu žalila na bolove u vratu pa je, u pratnji policije, odvedena u bolnicu u Zagrebu.

Severinin menadžment saopštio je da je pevačica saslušana u policiji zbog prijave njene sestre, te da je policija postupala po zahtevu splitske policije.

- Postupanje policijskih službenika u Zagrebu bilo je profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja, fizičke povrede je Severini nanela Marijana Popović, a ne obrnuto. Pokidala joj je ogrlicu s vrata i razbila mobilni telefon. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj krivičnoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović - stoji u saopštenju, pišu hrvatski mediji.

Podsetimo, kako je 24sedam saznao, Severina je posle saslušanja puštena na slobodu, te joj nije određena mera zadržavanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike