Milan koristi Marijanu u borbi protiv Severine? Oglasili se pevačicini advokati!

31.08.2022

13:37

1

Autor: Marija Mitić

Advokatica Jasminka Biloš tvrdi da su Marijanine izjave koje su objavljene u medijima lažne, te da je ona sve iscenirala

Milan koristi Marijanu u borbi protiv Severine? Oglasili se pevačicini advokati!
severina milan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/YouTube

Nakon svađe sestara Marijane Popović i Severine Vučković, koja je potom završila u policiji, oglasila se njena advokatica Jasminka Biloš.

Jasminka tvrdi da su navodne Marijanine izjave za medije lažne, te da je sve iscenirano.

 - Izjave Marijane Popović poslate medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave - počela je advokatica saopštenje, piše 24sata.hr, a koje prenosimo u celosti.

- Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu, iznenada je, pre gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem (prim.aut. bivšim suprugom Severine Vučković), što je on i potvrdio u Centru za socijalnu zaštitu Podružnica Maksimir i insistirao na postupanju po njenim prijavama.

Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Marijana Vučković

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović,  Centar za socijalnu zaštitu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno proverio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu zaštitu Split.

Ćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja.

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina Vučković

Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala je, nanela joj je fizičke povrede, uništila mobilni telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima, bacala se i samopovređivala te insistirala da dođe Hitna pomoć i da policija sastavi njenu lažnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci.

Severina se suzdržavala od pravnih postupaka prema sestri jer je smatrala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji on koristi za svoje potrebe.

Podsetimo, Severinu Vučković u utorak posle podne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti