Miša Grof ponovo provocira snajku: Kupujem kuću u Opatiji! Otkrio i šta se dešava sa imovinom koju treba da deli sa Nikolinom

31.08.2022

21:13

0

Njih dvoje, od Vidojeve smrti, ne mogu da pronađu zajednički jezik

Miša Grof ponovo provocira snajku: Kupujem kuću u Opatiji! Otkrio i šta se dešava sa imovinom koju treba da deli sa Nikolinom
Nikolina Pišek, Miša Grof - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Nakon što se pročulo da je Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, rešio da kupi nekoliko nekretnina u Opatiji, odnosno da postane komšija snajke Nikoline Pišek koja, takođe, živi u Hrvatskoj, oglasio se i sam otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića i potvrdio ove navode.

On je istakao da to nema veze sa njegovom snajkom, već da to tako želi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

- Mene ne interesuje njena kućerina koju je zidala s Vidojem, ne planiram zbog toga da se sudim s Nikolinom. Advokate u Hrvatskoj sam angažovao jer kupujem veliku kuću u Opatiji, gde planiram da živim. U planu mi je da kupim nekoliko kuća tamo, ranije sam tamo živeo. Želim da imam svoju oazu u kojoj ću moći da boravim u starosti - istakao je Miša za domaće medije.

Osim toga, Ristović je podvukao da ne zna šta se dešava sa imovinom njegovog sina, kao ni kada će biti otpočeta ostavinska rasprava.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miša Grof i Nikolina Pišek

- S njom nisam ni u kakvom kontaktu, nemamo komunikaciju. Ne znam šta se dešava s tim, moj advokat je bio na odmoru. Koliko sam ja upućen, taj postupak će se pokrenuti tek polovinom septembra - zaključio je Ristović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike