Miša Grof posle brojnih uvreda promenio ploču: Pomoći ću Nikolini šta god da joj treba! Čujemo se redovno

27.07.2022

11:01

0

Autor: Marija Mitić

Više nema ni reči o tužbama, suđenju i javnom prepucavanju

Miša Grof posle brojnih uvreda promenio ploču: Pomoći ću Nikolini šta god da joj treba! Čujemo se redovno
Sahrana Vidoja Ristovića - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Već danima se priča i piše o sukobu u koji su dospeli Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, posle smrti njegovog sina, Vidoja Ristovića. Bilo je tu svakakvih napisa i izjava, pa čak i teških reči i uvreda, međutim, čini se da je Miša sada promenio ploču.

On je za 24sata.hr izjavio da sa snajom nije u lošim odnosima, te da se redovno čuju.

- Sa Nikolinom nisam ni u kakvom imovinskom sporu, pobogu, čujemo se redovno. Kupujem i kuću u Hrvatskoj, u Opatiji..  Da se imovina deli, ko vam je to rekao? To su dezinformacije -  rekao je Miša čudeći se što je njihov odnos u javnosti predstavljen kao narušen, a i sami su davali međusobne uvredljive izjave za medije.

Inače, pročulo se da Nikolina traži posao, s obzirom da je navodno u kreditima koje je digla sa sada pokojnim suprugom, za izgradnju kuće u Zagrebu. Miša kaže da će biti tu za nju, ukoliko joj bude trebala pomoć.

- Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao - rekao je Viktor Ristović za pomenuti portal.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Podsetimo, Nikolina Pišek je svekra Viktora Ristovića, poznatijeg po pseudonimom Miša Grof, tužila 10. jula za nasilje u porodici, što je tada potvrdio i njen advokat Silvije Hraste.

- Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina - ispričao je advokat voditeljke za hrvatski RTL.

Osim toga, podnete su i pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece, brujali su domaći mediji, dok je i sama Nikolina pre nekoliko dana najavila da će se ovim slučajem nadalje baviti njeni advokati.

ATAImages/Amir Hamzagić
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih sedmica doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca, ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati - izjavila je prethodno.

Podsetimo, Miša Grof je Nikolinu javno optužio za smrt svog sina i, nakon ovih njenih reči, najavio kontratužbu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike