Majka Nikoline Pišek završila u teškom stanju u bolnici: Jedva prepoznaje mene i brata

12.08.2022

11:35

0

Iako sada sve ide nabolje, voditeljka se osvrnula na čitav sters koji je doživela

Majka Nikoline Pišek završila u teškom stanju u bolnici: Jedva prepoznaje mene i brata
nikolina pisek ata images (3) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek objavila je na Instagramu da je njena majka završila u bolnici, te je ispričala o čemu se radi i to sve nakon što se još nije oporavila od tragedije kada joj je naprasno preminuo suprug Vidoje Ristović.

- ...I moja majka mogla je platiti glavom. Pre više od tri nedelje dovedena je na hitnu u KBC Rebro u stanju potpune konfuzije i smetenosti. Osoblje se, sasvim ispravno, fokusiralo na potencijalno terminalno i akutno stanje - krvarenje u mozgu. Eliminisano je. Pacijent je poslat kući. No, stanje moje majke se pogoršava. Jedva prepoznaje mene i brata, i to je otprilike to.

 

 

Primaju me u hitni prijem, objašnjavam da je imunokompromitirani bolesnik koji je u kratkom vremenu doživeo više ozbiljnih stresova - smrt supruga i zeta, medijski teror koji mene i nju posredno skrnavi po medijima uprkos nepostojanja ijedne moje izjave.

Srećom, tu priča dobija novi obrt. Barem za moju majku. Majku u teškom stanju smeštaju na KBC Rebro, u rekordnom roku rade sve pretrage, pokreće se složeni dijagnostički aparat - bez ikakvog traženja veze ili protekcije.

 

 

Sumnja se na ishemijski moždani udar, na autoimuni proces, na promene usled epileptičnog napada, na meningitis ili encefalitis - moja majka dobija logopeda koji radi s njom u bolnici.
Da skratim priču, divno i profesionalno osoblje Neurologije 4 predvođeno u ovom slučaju izuzetno predusretljivim i stručnim lekarom i u pravo vreme da moja majka, nakon preboljenog virusnog encefalitisa u najkraćem roku napusti bolnicu - napisala je Pišekova u opširnoj objavi.

Podsetimo, Nikolina je nakon sahrane supruga ušla u javnu svađu sa svekrom Mišom Grofom, koji ju je optužio čak i da je odgovorna za smrt Vidoja. Ona je najavila tužbu, a on kontratužbu, da bi zatim poručio za hrvatske medije da su u dobrim odnosima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike