Miša Grof o maserki u čijem je stanu preminuo njegov sin: Nisam siguran da bih voleo da je vidim ponovo

29.07.2022

17:54

0

Autor: Marija Mitić

Priča se da je izvesna Danijela Bojić bila ljubavnica pokojnog Vidoja Ristovića, te da je preminuo nakon što su bili intimni

Miša Grof o maserki u čijem je stanu preminuo njegov sin: Nisam siguran da bih voleo da je vidim ponovo
viktor ristovic vidoje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se u domaćim medijima pojavila izjava navodne ljubavnice pokojnog Vidoja Ristovića, izvesne Danijele Bojić, koja je bila i njegova maserka i u čijem je navodno stanu preminuo. Otac istoričara umetnosti, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof bio je jedini koji je te noći, kada je obavešten o smrti sina, došao u stan maserke Danijele, i sada tvrdi da je od tada nije ni video ni luo, kao i da nema želju da se sa njom sastane.

- Osećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se dešava. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni video s tom ženom. Nisam je poznavao, verujte mi, ja nemam kontakt s njom - započeo je Ristović s knedlom u grlu, i potom otkrio da li bi voleo da porazgovara sa ženom koja je bila s Vidojem tokom poslednjih sati njegovog života.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viktor Ristović

- Uh, ne znam šta bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran da li bih voleo da je vidim i sednem s njom da pričam. Ne znam šta bih je pitao, a ni šta bi ona meni rekla... Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam šta je istina, a šta nije. Ne znam u šta da verujem. Ne bih voleo da je neko u situaciji u kakvoj sam ja sada - ispričao je Viktor za domaće medije.

Podsetimo, Danijela Bojić je navodno u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je tog dana bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo.

U policijskom iskazu navodno je priznala da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike