Maserka pokojnog Vidoja Ristovića otkrila poslednje trenutke provedene sa njim: Bili smo zajedno u stanu, slavili smo

29.07.2022

08:09

3

Danijela je navodno otkrila da su se dobro zabavili, bili intimni, zajedno su zaspali, a onda se on više nije probudio

Maserka pokojnog Vidoja Ristovića otkrila poslednje trenutke provedene sa njim: Bili smo zajedno u stanu, slavili smo
Vidoje Ristović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

I posle tri meseca od smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića i dalje su ostali nejasne neke pojedinosti ovog tragičnog događaja. Vidoje je preminuo tokom masaže, a jedina koja je u tom trenutku kraj njega bila jeste njegova ljubavnica i maserka Danijela Bojić.

Vidoje je izdahnuo u njenom stanu na Zvezdari, zbog čega ona nikako ne može da se oporavi, te je čak prema pisanjima Srpskog telegrafa, prestala i da radi dok joj ne bude lakše.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović, Nikolina Pišek

 

Podsetimo, Danijela je navodno u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo.

U policijskom iskazu navodno je priznala da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

24sedam/Katarina Mihajlović/ATAImages/Antonio Ahel
Vidoje Ristović

 

Otac pokojnog Vidoja, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ipak sumnja u iskaz, žene koja se predstavila kao Ristovićeva ljubavnica. 

- Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof, Vidoje Ristović

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike