Severinina sestra posle tuče sa pevačicom: Veoma mi je loše, imam bolove, pretila mi je ubistvom

31.08.2022

14:08

0

Marijana je apelovala na nadležne organe da što pre reaguju ne njenu prijavu

Severinina sestra posle tuče sa pevačicom: Veoma mi je loše, imam bolove, pretila mi je ubistvom
SEVE - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen Facebook/Marijana Vučković

Pevačica Severina Vučković našla se u središtu medija pošto je juče privedena zagrebačkom aerodromu pošto se fizički obračunala sa rođenom sestrom Marijanom Vučković Popović koja ju je i prijavila u policiji.

Ovaj incident dogodio se u noći između ponedeljka i utorka u domu njihove majke u Splitu, a ovim povodom se oglasila Severinina sestra Marijana Vučković i ispričala svoju stranu priče. 

Iako Severina ima podlive i modrice posle fizičkog sukoba sa sestrom, Marijana kaže da ona ima velike bolove, jer joj je pevačica zadala povrede oštrim predmetom.

 

- Jako sam loše zdravstveno i imam bolove od udaraca i povrede oštrim predmetom. Ovo je posledica jer na moju prijavu pre nekoliko meseci Centar za socijalni rad i i MUP Maksimir u Zagrebu ne rade svoj posao. Da su moju prijavu i prosleđene telefonske poruke shvatili kao pretnju ubistvom i izdali joj zabranu prilaska, do ovog ne bi došlo - priča Marijana i apeluje na nadležne organe da što pre reaguju na njene prijave:

- Nadam se da će sada reagovati profesionalno i po zakonu, da posledice ne budu gore. MUP Zagreb podružnica Maksimir i njihovi nadležni za koje znam da su u prijateljskim odnosima sa dotičnom treba da razluče gde prestaje druženje, a gde započinje posao. Sramotno je ovo i izvinjavam se javnosti što doživljava i prolazi kroz ovakve vesti - rekla je Severinina sestra Marijana u izjavi za "Blic".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike