Ovo je sestra Severine Vučković koja ju je prijavila za nasilje: Svađale su se i ranije zbog majke

30.08.2022

16:29

0

Pored Marijane, Seve ima još jednu sestru, Zdenku sa kojom ne razgovara duži niz godina

Ovo je sestra Severine Vučković koja ju je prijavila za nasilje: Svađale su se i ranije zbog majke
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković uhapšena je danas oko podneva posle porodične drame. Naime, nju je prema pisanjima Jutarnjeg.hr sestra Marijana Vučković Popović prijavila za nasilje.

Incident između sestara se dogodio sat vremena posle ponoći, kada su se opasno posvađale, a prema navodima hrvatskih medija, došlo je i do šamaranja, a modrice i podlivi na Severininom telu govore da je bilo žestokog okršaja.

Severina i Marijana su donedavno negovale, pravi sestrinski odnos, sve dok pevačica nije sestri zabranila da viđa bolesnu majku. 

Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Marijana Vučković

 

Prema pisanjima, hrvatskog portala 24sata.hr, Severinina sestra, Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog Vučkovićeve. 

Pre nekoliko godina, Marijana je istakla da su ona i njena sestra različitog temperamenta.

- Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko verujem jeste da imamo isto vaspitanje - rekla je Marijana u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

 

Marijana je inače, po profesiji novinarka i živi u Beogradu.

Pored Marijane, Severina ima još jednu sestru - Zdenku Vučković, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

 

Zdenka se odrekla Severine onog momenta kada se udala sa Srbina - Igora Kojića, od kog se na kraju i razvela, posle šest godina braka.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju, koja danas živi u Turnju kod Zadra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike