Porodična drama! Severinu policija uhapsila zbog napada na sestru?! Oglasio se njen advokat

30.08.2022

15:00

0

Prema prijavi pevačicine sestre policija je morala da je privede

Porodična drama! Severinu policija uhapsila zbog napada na sestru?! Oglasio se njen advokat
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak popodne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja. 

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi Jutarnji list, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Kako se navodi, pevačica je posle svađe otišla svojim putem, a njena sestra u bolnicu, gde se nakon ukazane pomoći, obratila policiji. 

Navodno je zadobila niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i ogrebotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

Na putu do policijske stanice je, kako se piše, pomoć potražila od svog advokata. 

Advokat je potvrdio da je Severina uhapšena, te izneo da će biti puštena i da će postupak ići redovnim putem jer "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma, kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike