Oglasio se Milan Popović nakon što je Severina uhapšena: Zbog ovoga se borim da naše dete živi sa mnom!

30.08.2022

16:03

0

On nije hteo da komentariše insinuacije da je pevačicu sestra lažno prijavila i da je on upleten u bilo kakve priče

Oglasio se Milan Popović nakon što je Severina uhapšena: Zbog ovoga se borim da naše dete živi sa mnom!
severina milan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/YouTube

Severina Vučković, poznata pevačica, uhapšena je danas u Zagrebu, nakon što ju je sestra prijavila policiji u Splitu, zbog navodne tuče i svađe. 

Advokat pevačice je potvrdio navode, a sada se oglasio i Milan Popović, bivši partner pevačice, sa kojim ona već godinama vodi borbu za starateljstvo nad sinom.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

- Ne želim da komentarišem insinuacije i netačne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - kratko je rekao Popović za Jutarnji.hr.

Podsetimo, upućeni u problematiku odnosa Severine i njene sestre kažu da je Marijana, za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalni rad pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. 

Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy
Milan Popović

Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. 

Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića u CSS-u. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike