Severinu je sestra lažno prijavila? Isplivala druga verzija priče, komšije čule galamu!

30.08.2022

15:30

0

Pevačicin advokat je potvrdio da je ona privedena

Severinu je sestra lažno prijavila? Isplivala druga verzija priče, komšije čule galamu!
severina_kojic_25102019_0033 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Njen advokat Mate Matić potvrdio je da je pevačica uhapšena, ali i će biti puštena, te da nema potrebe da se pravi predstava.

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila pevačicu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima te da zapomaže i da se baca po stepeništu. Navodno je tako povredila samu sebe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalni rad pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića u CSS-u.

Komšije čuli galamu

Ne bi li dodatno proverili šta se tačno događalo u noći s ponedeljka na utorak, "Jutzarnji.hr" je nazvao telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila im se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što su je pitali, ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Seve".

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

- Seve je uvek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam videla da je bila tog dana tu. Niti sam se naknadno raspitivala gde je tačno bila ta dreka - rekla je za "Jutarnji" jedna stanarka zgrade. U slučaju da navedena kaznena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužilaštvu, kao glavni svedok biće pozvana njihova majka koja, pak, može da iskoristi svoje pravo da ne svedoči.

Inače, ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njene sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pevačicu njena sestra prijavila policiji da joj je nanela povrede i zatražila je lekarsku pomoć. Mediji su ranije ove godine pisali o narušenim odnosima dveju sestara. Prema Marijaninim rečima otkad je njihova majka kod Severine ona nema prilike da je vidi, a svaki telefonski poziv protiče uz pretnje koje joj navodno upućuje Severina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

Osim za narušen odnos s majkom, Severinina sestra pevačicu krivi da je odgovorna i za njen narušen odnos s kćerkom Mijom Popović koja je tokom studija živela sa Severinom, a sad živi u njezinu komšiluku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike