Mile Kitić otkrio da li ima vanbračnog sina, pa ispričao šta mu se dogodilo: Jurila me je neka lujka u Nemačkoj, tužila me je

16.07.2022

10:06

0

Pevač tvrdi da bi priznao dete bez problema

Mile Kitić otkrio da li ima vanbračnog sina, pa ispričao šta mu se dogodilo: Jurila me je neka lujka u Nemačkoj, tužila me je
Copyright Mile Kitić, Antonio Ahel/ATAImages

Svojevremeno su se u javnosti pojavile spekulacije da pevač Mile Kitić, pored vanbračne ćerke, ima i sina. Međutim, on se na tu temu nije oglašavao, a ona je sada postala ponovo aktuelna.

Pevač nikad nije skrivao da, pored Elene, ima još jednu ćerku, ali tvrdi da sina sigurno nema.

ATAImages/Antonio Ahel
Mile Kitić

- Skoro je izašlo, kao šokirana javnost, Mile Kitić ima još jednu ćerku. Pa ja imam ćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Nemačkoj, a ona živi u Beogradu. U kontaktu smo, Elena se isto sa njom druži baš su nedavno bile na Zlatiboru. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je zavšio fakultet, sve je to na svom mestu. Ja često pitam da li treba nešto i pomažem koliko mogu - poćeo je priču Mile pa pojasnio najnovije spekulacije:

- Vanbračni sin Mileta Kitića je samo priča. Mene je po Nemačkoj jurila neka lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smeš da kažeš da je neko psihopata. Ali to je stvarno davno bilo. Od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina ja bih ga priznao, ako je moj naravno - izjavio je folker za medije.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Mile Kitić

Inače, pevač je poznato po tome da ne skriva da ima ljubavnice, iako je u dugogodišnjem braku sa koleginicom Martom Savić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike