Govorili su da joj je majka mrtva, palili su njene poklone: Komšije otkrile jezivu priču o porodici i detinjstvu Milice Pavlović!

26.08.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Nakon mnogih verzija priča o detinjstvu pevačice, 24sedam ponovo je posetio rodna mesta njenih roditelja

Govorili su da joj je majka mrtva, palili su njene poklone: Komšije otkrile jezivu priču o porodici i detinjstvu Milice Pavlović!
Milica Pavlović Leskovac - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Oko teškog detinjstva i specifične situacije sa roditeljima, te bakom i dekom Milice Pavlović ne prestaje da se priča. Čini se da sa skokom njene popularnosti, sve više intrigira javnost šta se to dogodilo devedesetih godina između porodica Pavlović i Đorđević iz Gornjeg Bunibroda odnosno Velike Grabovnice kod Leskovca.

Milica Pavlović odrasla je sa bakom i dekom sa očeve strane - Radom i Vladimirom, koji su je čuvali i vaspitali još kao tromesečnu bebu. Njeni roditelji, Mirjana Đorđević i Dragoslav Pavlović tada su otišli u Švajcarsku, kako bi bolje zarađivali, međutim, ubrzo su se i rastali.

Kolale su priče da je pevačicu ostavila majka zbog čega ona ni dan danas sa njom ne želi da ima ikakav kontakt. S druge strane, govorilo se i da je Miličinu majku tadašnji suprug tukao, zbog čega je morala da pobegne od njega, ali nije uspela da i ćerku povede sa sobom... Međutim, u pomenutim selima, gde su nekada živeli Mirjana i Dragoslav, meštani su nam dali potpuno dve različite verzije priče.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

 

I otac i majka imaju svoju verziju priče

Ekipa portala 24sedam najpre se uputila u selo baka Rade i deda Vladimira, u kojem je Milica odrasla - Gornji Bunibrod. Ovo je ujedno i selo njenog oca koji već godinama unazad živi u Švajcarskoj sa novom životnom saputnicom. Njihove prve komšije i bliski prijatelji, koji su želeli da ostanu anonimni, progovorili su za naš portal o ovoj aferi koja ne prestaje da intrigira javnost.

- U ovoj kući već dugo nema nikoga. Milica je poslednji put dolazila kada je njenoj baki bio četrdesetodnevni pomen - počinju komšije za naš portal, koje smo potom upitali šta se to desilo pre 31 godinu između Miličinih roditelja.

- Mi nemamo kontakt sa njenom majkom, a u vrlo smo dobrim odnosima sa Milicom i njenim ocem, kao i maćehom, ona je jedna izuzetna žena - kažu komšije, a potom se prisećaju ove nesvakidašnje priče. 

- Mirjana i Dragoslav su radili u Švajcarskoj. Kada je imala tri meseca, doveli su Milicu da je čuvaju baba i deda, a oni su se vratili u Švajcarsku da rade. Još par godina su živeli u braku, a posle su se razveli i Milica je ovde ostala, kod babe i dede - priča nam komšija koji ne zna tačne razloge rastanka njenih roditelja.

- Ko to zna, ipak su oni bili u drugoj zemlji. Svako ima svoju verziju, otac i majka, i deda i baba su imali i sigurno je svako iz svog ugla u pravu. 

Baka Rada i Milica Pavlović/ Instagram printscreen/ senoritamilica
Milica Pavlović sa bakom Radom

 

Mirjana je napravila veliku grešku
Meštani Gornjeg Bunibroda potom su nam otkrili šta se dogodilo kada je Milica bila prvi razred osnovne škole. Naime, kako oni tvrde, Mirjana je jednog dana došla po svoju ćerku i na silu je povela sa sobom u Švajcarsku. Ona ju je takoreći "otela", izvevši je sa časa, dok uplakana Milica nije mogla da joj se istrgne iz naručja. Odvojena od svojih najmilijih - bake i deke, te rodbine, komšija, rođaka, na Milicu je ovo ostavilo veliku traumu i to je postupak koji joj ne prašta ni dan-danas, kao i najveći razlog zbog čega ne želi da je prihvati kao majku i ostvari sa njom bilo kakav kontakt.
Printscreen Facebook/ Mirjana Djordjevic
Mirjana Đorđević

 

- Mirjana je napravila veliku grešku kad je Milica bila mala i to je sad košta. Ona ju je na silu, na par meseci odvela u Švajcarsku, imala je tada sedam, osam godina. Time je doživela veliku traumu, otrgla je od svih nas. Otac je nije odvojio od majke na silu, Milica je ta koja nije želela kontakt sa majkom.

Komšije smo potom upitali i o navodima o burnom braku Miličinih roditelja, gde se spominje i da je Dragoslav bio nasilan prema Mirjani. Ipak, oni kažu da je to nemoguće, te da Pavlović nije nasilan čovek.

24sedam/Nenad Vujanović
Kuća Pavlovića u Gornjem Bunibrodu

 

- Ne verujem da je to tačno. On je miroljubiv, i Mirjana je izuzetna žena. Nikada nam nije bilo jasno zašto su se rastali... Mada, ko zna šta se sve izdešavalo između njih, ipak su bili u Švajcarskoj. Ako su roditelji hteli da čuvaju svoje dete, nije trebalo ovde da je dovode, već da je sa njima čuvaju tamo, a doveli su je da im ona ne bi smetala pri zaradi novca.

E sad, kad je sve to prošlo, sad traže njenu ljubav... Sad ne može to tako. Mislim i na majku i na oca... Nije ni ocu nešto privržena. Jedno pravo za nju su baka i deka. Ništa tu ne treba da se menja, sve je to tako kako treba da bude. Možda će Milica, danas, sutra kada rodi svoje dete, shvatiti da li treba da viđa majku ili ne. Tu traumu koju joj je priredila, Milica ne može da izbriše. Silom je otela, izvela iz škole i odvela u Švajcarsku. To joj je bila katastrofalna greška koju Milica ne može da zaboravi. Bila je tamo dva, tri meseca, nije joj bilo uopšte prijatno i verovatno joj je to urezano u sećanje toliko da ne može da oprosti. To je presudilo da je se praktično odrekne.

 - Uradila je to Mirjana iz dobre namere. Milica će joj sigurno kad-tad oprostiti, sigurno - zaključuju Miličine nekadašnje komšije.

Meštani sela Mirjane Đorđević razočarani u Milicu

Ekipa našeg portala potom se uputila u susedno selo,Veliku Grabovnicu iz kog potiče Miličina majka Mirjana Đorđević, kako bismo čuli i drugu stranu priče. Tamo smo sreli Mirjaninu rođaku, koja je duboko razočarana Miličinim ponašanjem odnosno neprihvatanjem rođene majke.

- Mirjana i ja smo mnogo bile vezane, provodile smo dosta vremena zajedno u mladosti i u detinjstvu - počinje Mirjanina rođaka za naš portal, koja takođe insistira na anonimnosti, s obzirom da je u pitanju škakljiva tema.

 - Mirjana je divno biće, najmirnije koje sam u životu srela. Čujemo se s vremena na vreme. Ona svakog dana oplakuje Milicu. Milica nikako ne prihvata majku, i mislili smo da će se to promeniti. Međutim, to je još uvek tako i ja ne mogu da verujem. Verujte, svi smo zbunjeni - priča nam gospođa i počinje svoju verziju priče o Radoslavu i Mirjani, njihovom odnosu i braku.

24sedam/Nenad Vujanović
Nekadašnja kuća Miličine majke, Mirjane Đorđević

 

- Kako u Švajcarskoj ne daju bolovanje, Mirjana je četiri meseca nakon porođaja morala da se vrati tamo, a Milicu je ostavila kod babe i dede. Oni su je čuvali, a Mirjana je jednom pokušala da je uzme. Međutim, Milica to nikako nije prihvatala, govorila je kako ne voli majku. Bila sam ubeđena da će se pokajati, ipak su ženska deca takva. Majka je majka, ali ne... Pokušavam da shvatim zašto, ali ona ne popušta. Ne želim ni da slušam ni da čitam njene izjave. Ona u moju kuću nije htela da uđe, prvo me pita da nisu slučajno Mirjana i njena sestra tu...

Milici je mržnja usađena od strane Pavlovića

Ova meštanka Grabovnice nam potom otkriva da je Milica zadojena mržnjom prema majci, od strane babe i dede, koji su živeli u uverenju da je ona loša jer je ostavila njihovog sina.

- Milici je toliko neka mržnja usađena od strane babe i dede. Deda kao deda, pio je mnogo. Kako je Milica takva, pitam se, ipak se kreće u tom svetu... Ta majka za nju živi. Radi tamo i skuplja pare za nju. Nije to bitno, ali majka je jedna. Muž joj je svašta priređivao, tukao je, loše su živeli. Najružnije stvari je doživljavala od njega, pričala mi je, a znam da me ne bi lagala. Morala je da se razvede i želela je da povede i Milicu, ali eto... Sada svi izbegavamo da pričamo o tome, da ne bismo Mirjani otvarali stare rane. Vidim da Mirjana prati Milicu na mrežama i da objavljuje njene slike, a Milica sve ignoriše. 

 

- Milica ovde uopšte ne dolazi, od 15. godine nije bila, dolazi samo u Bunibrod - govori nam gospođa.

U razvod su se tada, prema rečima Mirjanine rođake, umešali advokati, a pobedio je ko je imao više novca.

- Što se tiče njihovog razvoda, tu su mnogo advokati umešali prste. Ko je bio jači, ko je imao više para... Mirjani je pokušao da pomogne jedan jak advokat, ali nije im uspelo. Dok je Milica plakala u Švajcarskoj, tada sa sedam godina, svi smo pokušavali da je smirimo, preko telefona, ali ona je samo vrištala. Govorila je da želi kod babe i dede, ne čak ni kod oca.

Milica Pavlović sa dedom Vladimirom, Printscreen Instagram
Milica Pavlović sa dedom Vladimirom

 

Baba i deda su Milici pričali da joj je majka mrtva, palili su stvari koje joj je slala

Rođaka Mirjane Đorđević za kraj nam je otkrila strašne stvari koje je Mirjani navodno priređivao tadašnji suprug, a potom i njegovi roditelji.

- Mislili smo da će sve ovo proći Milicu kad poraste, ali ne. Čak je pričala da joj je majka mrtva, jedno vreme, tako su joj pričali baba i deda, čuli smo to. Mirjana joj je slala stvari ali su oni to krili od nje, bacali, palili! Sve su to oni radili jer smatraju da je Mirjana ostavila njihovog sina, a ustvari ne znaju istinu. On ju je pustio da dođe sama iz Bunibroda, po noći, bosu, tada kada su se rastali. Nije hteo ni da je doveze. Mi smo je prihvatii i rekli joj da ne mora da se vraća tamo. Mnogo je težak život Mirjana imala sa njim... Ne znam da li će Milica kad se uda i dobije svoju decu, da nastavi tako da razmišlja - zaključuje gospođa, u čemu se izgleda jedino slaže sa komšijama Pavlovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike