Karleuša se požalila što u Leskovcu nije dobila ajvar: Milica Pavlović je odmah dočekala sa hit komentarom! (FOTO)

23.08.2022

15:25

2

JK je sumirala utiske, zahvalila se na gostoprimstvu, ali je imala jednu zamerku

Karleuša se požalila što u Leskovcu nije dobila ajvar: Milica Pavlović je odmah dočekala sa hit komentarom! (FOTO)
jk (5) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je otvorila 32. po redu Leskovačku Roštiljijadu i za okupljenu publiku priredila priredila pravi užitak. 

Uprkos brojnim negodovanjima i peticijama koju su građani prethodnih dana pisali kako ne bi pevala na ovoj manifestaciji, JK je ipak bila deo ovog festivala koji okuplja sve ljubitelje mesa, iako je ona dobro poznata kao vegeterijanka

Nekoliko sati posle nastupa, ona je rešila da se obrati pratiocima na Instagramu i prenese im iskustva, ali i zamerke. 

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša sumirala utiske posle nastupa na Roštiljijadi

 

- Sinoć na pres konferenciji sa gradonačelnikom Leskovca, Goranom Cvetanovićem, pola sata pred veliki koncert na trgu u Leskovcu! Hvala svim medijima, harizmatičnom gradonačelniku koji je pokazao odličan osećaj za nove i moderne načine da se promoviše grad i svima na fantastičnom dočeku! Dobila sam i puno poklona, ali nažalost ne i ajvar zbog kog sam se posebno radovala dolasku u Leskovcu! Obožavam ajvar koji je zaštitini brend grada Leskovca. I vreme je bilo na našoj strani, kiša, munje i gromovi, sve je stalo sat vremena pred koncert i trg je okupio rekordan broj ljudi ikada viđen u regionu. Leskovac je bio centar regiona i jedva čekam opet da se družimo - napisala je Karleuša na Instagramu. 

 

Ubrzo je usledio odgovor njene koleginice Milice Pavlović, čiji je rodni zavičaj Leskovac. 

- Rekla sam ti devojko da je jug srdačan i moderan, a u isto vreme sa onim pravim vrednostima… Evo, ajvar ti ja donosim iz Leskovca, prvom prilikom. Šapnule mi ptičice da je sinoć Leskovac eksplodirao od energije i dobre muzike.

24sedam/M.Mitić
Jelena Karleuša

 

Podsetimo, ekipa 24sedam je sinoć iz prvih redova posmatrala atmosferu na Karleušinom nastupu, koja je već u prvim minutima bila i više nego vrela, a pevačica se na bini pojavila u srebrnom kostimu sa lancima u istoj boji i sa roze detaljima.

Plesačice oko nje su takođe bile usklađene sa stajlingom pevačice. Scenografija na njenim nastupima uvek mora biti na zavidnom nivou, ali je ovog puta bila izuzetno skromna. Obična rasveta i tek poneka vatra bilo je jedino što je ovog puta priređeno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike