Očeva porodica zatrovala Pavlovićevu, pa se odrekla majke? Drama nije prošla bez batina: Pevačica dugo skrivala skandal!

17.08.2022

08:19

0

Autor: 24sedam

Meštani Grabovnice kod Leskovca tvrde da Milica ne govori istinu u javnosti kada je reč o Mirjani Đorđević, koja ju je rodila

Očeva porodica zatrovala Pavlovićevu, pa se odrekla majke? Drama nije prošla bez batina: Pevačica dugo skrivala skandal!
milica_pavlovic - Copyright ATAImages/ A.A./24sedam/Danilo Krša

Pevačica Milica Pavlović se odriče majke Mirjane Đorđević tvrdeći, navodno, da ju je ona kao malu ostavila u selu Bunibrod, pa da su je tako u stvari baba Rada i deda Vladimir s očeve strane podigli. Njih je, kao što je već poznato, doživljavala kao svoje roditelje i sve do smrti ih je silno poštovala i vodila računa o njima.  

Meštani Grabovnice kod Leskovca, Mirjaninog sela, međutim, tvrde da Pavlovićeva u javnosti ne govori istinu - jer pevačicina majka, prema daljima navodima, nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, već da ju je na to primorao Miličin otac Dragoslav s roditeljima, pišu domaći mediji. U Grabovnici, inače, danas u porodičnoj kući sama živi Mirjanina sestra bliznakinja, Dobrila, koju svi znaju kao Cocu.

Đorđevićeva je posećuje nekoliko puta godišnje, tokom odmora.  

„Čistila je kafane da bi se prehranila, a oni..."

- Čak ni posle toliko godina bola i patnje Mirjana nema priliku da ćerku uveri u to da je njen brak bio osuđen na propast zbog toga što je nisu prihvatili svekar i svekrva, koji su Milicu još, kao devojčicu, preoteli od majke i odgajali kako su hteli, dok je ona čistila kafane po Švajcarskoj da bi se prehranila - rekla je Mirina i Cocina prva komšinica Slavica za medije, pa i pokazala gostima imanje u pitanju.

- Plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira Milicu dovedu u Švajcarsku kad se malo ustabile, ali razvod, kojem su kumovali Dragoslavovi roditelji i njegova sestra zaposlena u Beogradu kao medicinska sestra, uništio je sve planove. Mirjana i Dragoslav su i otišli iz zemlje jer njegovi nisu prihvatili snaju i stalno su je ogovarali. Dragoslav je, pod uticajem svojih, počeo da zlostavlja i bije Miru i da je strahovito ponižava, te je posle nekoliko godina zlostavljanja usledio razvod - objašnjavaju komšije, koje to kako je Mira prošla u životu i dan-danas boli.

Pavlovićeva je, prema daljim napisima, ostala nemilosrdna prema majci - jer očeva strana porodice je tako uticala na nju. Prikrivali su od nje da joj je iz Švajcarske slala novac, odeću, pokušavala da je povede sa sobom... Komšiluk tvrdi da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe Rade i dede Vladimira dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj, međutim, Milica je sigurna da je ostavljena namerno.

- Milicu je majka kasnije ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla s njom u Švajcarsku, ali je dete bilo već zadojeno da mrzi majku i patilo je za dedom i babom. Mira se uplašila za dete, s jedne strane, mislila je da će da se razboli, a s druge, pretili su joj i preko ambasade tražili devojčicu, pa je na kraju bila primorana da je vrati, ali se i dan-danas kaje što je tada poklekla pred ucenama pošto kasnije nije mogla nikako više da je uzme nazad - otkrivaju meštani sela Grabovnica, gde ljudi pričaju kako je pevačica nasledila lepotu od bake Radmile, majke, ali i da neodoljivo podseća na tetku Cocu.

Svi kažu da im je bila poznata Radmilina doživotna patnja za unukom, ali i svih ostalih s majčine strane.

Milica pavlović s bakom Radom, Instagram printscreen/ senoritamilica
 

- Milica nikada nije prihvatila kao familiju bilo koga od Đorđevića, ni majku, ni dve njene rođene sestre, ni baku, ni dedu. Jedino je kontaktirala s Jovanom, sestrom od tetke, koja danas ima troje dece, ali ne znam da li su više u kontaktu. Baka Rada je dolazila kod mene i jadala bi mi se koliko im je teško zbog Milice, umrla je pre oko tri godine utučena i žalosna zbog nje jer je ona slušala priču babe i dede po ocu, koja nije bila istinita - priča komšinica Slavica i naglašava:

„Taj njen otac je mutava osoba!"

- Istina je da su ti baba i deda razdvojili Miličine roditelje i napravili situaciju kakva je i danas, da majka od Milice ne dobije nikakvu povratnu reakciju na njene pokušaje da stupe u kontakt. Mira je duša od čoveka, a taj Miličin otac mutava osoba. I da vam kažem najvažnije - Mira ni prvi put nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, bila je primorana.

Pevačica se nije oglašavala po pitanju čitave ove priče.

Prema rečima komšinice iz sela majke, pak, jednu situaciju iz njenih tinejdžerskih dana nikako ne zaboravlja. Usred vranjskog autobusa - besnela je kako majku i nema.  

- Išla je kod oca autobusom u Lucern, a ja kod mog sina s unučicom. Jedna žena koja se tu zadesila rekla je Milici da sam komšinica njene mame u selu, a onda je nastupio cirkus. Počela je da viče: „Ja nemam majku ni rod s majčine strane!" Takav bes i prgavost nisam videla kod mlade osobe i povukla sam se.

 

 

Navodno, kada je pristigla na odredište, ocu je skočila u zagrljaj i oslovila ga: „Tatice!"

Mira Đorđević je, inače, ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je bila ona uz jednu od fotografija naslednice koju je skinula s interneta.

Sa druge strane, o maćehi govori u superlativu na sva zvona, baš kao što je to bio slučaj i za njen nedavno proslavljen 31. rođendan.

- Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek - zaključila je još jedna komšinica, koja je želela da ostane anonimna, kako ne bi imala problema s pevačicom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike