Jovana Jeremić burno reagovala na pitanje o Čukanovićevom transferu na njenu bivšu televiziju: Šta ja imam sa njim?

17.08.2022

18:51

6

Iako je uvek bila raspoložena da komentariše sve teme, ova joj je očigledno bolna tačka

Jovana Jeremić burno reagovala na pitanje o Čukanovićevom transferu na njenu bivšu televiziju: Šta ja imam sa njim?
jovana filip - Copyright 24sedam/Goran Sivački/YouTube ,,Novo jutro"

Voditelj Filip Čukanović je prema saznanjima 24sedam posle otkaza na TV Prva, odlučio da karijeru učvrsti novom pozicijom na Javnom servisu Srbije

Ekipa našeg portala je stupila u kontakt sa Čukanovićem kako bismo saznali nešto više o novim poslovnim planovima, ali on ipak nije bio voljan da detaljiše o narednim poslovnim poduhvatima. 

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

 

Zatim smo pozvali i njegovu koleginicu Jovanu Jeremić kako bismo je pitali šta ima da kaže o uspehu njenog kolege, s obzirom na to da je i njen transfer i te kako bio medijski propraćen i komentarisan od brojnih kolega. Uz to i ona je pre skoro čitave decenije bila deo Javnog servisa, kada je prošla RTS-ov konkrus „100 mladih stručnjaka za 21. vek“, ali se tu nije zadržala, jer osim Aleksandra Tijanića i Olivere Kovačević niko nije prepoznao njene kvalitete, kako je isticala.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

 

Odgovor koji smo dobili od Jeremićeve je bio sasvim neočekivan. Poznato je da Jovana bez ikakvog ustezanja komentariše sve aktuelnosti, i teme koje baš nisu u domenu njene profesije, a pitanje o Čukanovićevom transferu ju je izvelo iz takta. Da li je to zato što njen kvalitet pre više od decenije niko nije spoznao ili su posredi druge stvari, ostaje enigma. 

Komentarisala je čak i rijaliti igrače kao i pevačice, a naš poziv i pitanje o Filipovom prelasku na RTS, koji se tiče njene profesije, ju je iz nepoznatih razloga iznervirao. 

Printscreen ,,Sceniranje"
Jovana Jeremić

- Ja njemu želim sve najbolje, nek mu je put posut zvezdama. Nemam ja šta sa tim. Zašto me zoveš za Filipa Čukanovića? Ne razumem, kakav je to poziv? Mi ne radimo na istoj televiziji. Filip je moj drug. Molim te, sledeći put se neću javljati na telefon. Kad ima nešto konkretno, onda u redu. Šta ja imam sa Filipom? Zovi Irinu, Sarapu da ti komentarišu to slobodno. Šta zoveš mene, ja svakom želim sve najbolje - kazala je Jovana neprijatno za 24sedam. 

Podsetimo, Jovana je jednom prilikom izjavila da je prošla konkurs od 17.000 ljudi na RTS, i ušla u deset najboljih TV lica gde je volontirala za Beogradsku hroniku i Jutarnji program.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike