Filip Čukanović prelazi na najgledaniju srpsku televiziju: Ovo mu je najbolji angažman do sada!

17.08.2022

14:35

0

Kako 24sedam saznaje, on je doneo odluku gde će nastaviti svoju voditeljsku karijeru

Filip Čukanović prelazi na najgledaniju srpsku televiziju: Ovo mu je najbolji angažman do sada!
filip čukanović Goran Sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Početkom jula ove godine odjeknula je medijska bomba da je voditelj Filip Čukanović dao otkaz na Prvoj televiziji. On se tada oglasio i potvrdio ovu vest, ali još uvek nije želeo da otkrije gde će nastaviti svoju voditeljsku karijeru.

Kako 24sedam saznaje, voditelj je pronašao svoj novi "dom", te će ga gledaoci od sada pratiti na Radio Televiziji Srbije!

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

Detalji njegovog prelaska na RTS nisu otkriveni, te još uvek nije poznato šta će tamo tačno voditi.

Voditelj je neko vreme proveo odmarajući u Kanu sa prijateljicom Sandrom Mitrović, a nedavno je na svom nalogu na Instagramu napisao da mu je odmor završen.

Podsetimo, on se oglasio posle saznanja da više neće voditi jutarnji program na Prvoj, te istakao da mu je potreban predah.

- Posle 8 godina rada na B92 i Prvoj TV, došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja - napisao je on, pa nastavio:

- Autorska emisija “Lično Nezvanično” pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine te pristale da ogole svoj privatni život. Upravo te razgovore su prenosili brojni domaći i regionalni portali.

ATAImages/ A.A.
Filip Čukanović

- U stolicu “Jutra” seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća!

- Hvala kolegama koje su poštovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike