Šta je presudilo da Čukanović pređe na RTS? Na Prvoj je imao veliku platu, a da li zbog novca prelazi na Javni servis

17.08.2022

17:29

7

U medijima je od 16. godine - karijeru je započeo na TV Pink, zatim je prešao na B92, a onda došao i do Prve na kojoj je pre nešto više od mesec dana dao otkaz

Šta je presudilo da Čukanović pređe na RTS? Na Prvoj je imao veliku platu, a da li zbog novca prelazi na Javni servis
filip - Copyright ATAImages/ A.A.

Posle osam godina rada na B92 i televiziji Prva, voditelj Filip Čukanović je, prema saznanjima 24sedam, odlučio da njegova naredna stanica u karijeri bude Javni servis Srbije

Da li je plata ili pak nezadovoljstvo uslovima bio okidač da Čukanović da otkaz na televiziji Prva za sada nije poznato, a voditelj te detalje čuva samo za sebe. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Filip Čukanović

Čukanović je, prema našim saznanjima na TV Prva imao platu od oko 2.000 evra, dok će na RTS-u imati znatno manju, a ono što je sigurno jeste da će za budućnost sebi podići cenu, s obzirom na to da je Javni servis najgledaniji program u Srbiji. 

Inače, mladi Čukanović je svoju voditeljsku karijeru započeo još sa 16 godina na televiziji Pink kada je vodio jednu dečiju emisiju u kojoj je pobrao simpatije publike.

To mu je bila samo odskočna daska. Sa osamnaest godina dobio je priliku da radi emisiju "Nedeljno popodne" na jednoj radio stanici, a zatim je postao deo jutarnjeg programa TV Pink, koji su tada vodili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

Deo ružičastog tima je bio sve do 2014. godine, a onda je prešao na TV B92 kao novo pojačanje informativne redakcije. Te godine su bile i opasne poplave u Obrenovcu, odakle je Čukanović skoro mesec dana izveštavao sa lica mesta, te je tako i postao veoma prepoznatljivo TV lice.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

Kada su na televiziji Prva otkaz dali Jovana Joksimović i Srđan Predojević, podigla se velika fama ko će doći na njihovo mesto. Vrlo oprezno i smelo na tu funkciju je došao Čukanović i tu se zadržao dve godine, ali detalji o tome šta će raditi na RTS još uvek nisu poznati.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike