Odmor od najmanje pola miliona! Filip Čukanović dao otkaz, pa otišao na letovanje u Kan privatnim avionom (FOTO)

03.08.2022

06:30

8

Voditelj se troškari na jednoj od najluksuznijih destinacija sa drugaricom Sandrom Mitrović

Odmor od najmanje pola miliona! Filip Čukanović dao otkaz, pa otišao na letovanje u Kan privatnim avionom (FOTO)
Filip Čukanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Početkom prošlog meseca kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je voditelj Filip Čukanović dao otkaz na Prvoj televiziji, gde je vodio jutarnji program.

Iako još uvek nije poznato gde će nastaviti svoju profesionalnu karijeru, ono što se može videti jeste da Filip baš uživa u životu. Naime, on je trenutno na godišnjem odmoru, a letuje u Kanu sa svojom prijateljicom Sandrom Mitrović, inače ćerkom vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića.

Njih dvoje se druže dugi niz godina, a kako se čini na put su otišli privatnim avionom. Izabrali su hotel koji im je baš po meri, a ono što je šokantno jeste koliko je voditelj novca odvojio za provod. Noć u ovom hotelu po osobi košta najmanje 370 dolara, odnosno nešto više od 42.000 dinara, kako smo proverili na brojnim sajtovima za bukiranje.

Ukoliko će Čukanović letovati sedam dana, to zadovoljstvo će ga koštati skoro 300.000 dinara! Ali, to nije sve.

Sudeći po storijima, ova luksuzna francuska destinacija nije jedina gde boravi, već ide i na izlete, vozi se brodom, posećuje luksuzne restorane, pa je računica samim tim mnogo veća. 

Na jednoj od njegovih objava na Instagramu vidi se da je posetio japanski restoran, a na meniju se cene kreću, prebačene u našu valutu, od 9.000 pa sve do čak 17.000 dinara! U drugom restoranu, koji je posetio kada je bio na izletu, cene su nešto manje, pa tu račun može da  iznosi između 6.000 i 11.000 dinara!

Čukanović je išao i u poznati klub na plaži, a tu mu se, nema sumnje, novčanik malo "odmorio" pošto se cene kreću od 2.000 pa do 6.500 dinara.

Kada se sve oduzme i sabere, voditelja bi ovo letovanje moglo da košta i više od pola miliona dinara! Izgleda da je voditelj dobro uštedeo pre nego što je dao otkaz, ali čini se da bi novi posao morao da započne uskoro, kako bi nadoknadio potrošeno.

Predah mu je bio potreban

Nakon što se saznalo da je dao otkaz na Prvoj, voditelj se oglasio na Instagramu, te istakao da mu je odmor bio preko potreban,

- Posle osam godina rada na B92 i Prvoj TV, došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja - napisao je on, pa nastavio:

- Autorska emisija “Lično Nezvanično” pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine te pristale da ogole svoj privatni život. Upravo te razgovore su prenosili brojni domaći i regionalni portali.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

On se osvrnuo i na trenutak kada je počeo da vodi jutarnji program, koji su do tada radili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

- U stolicu “Jutra” seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća!

- Hvala kolegama koje su poštovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike