Zmijančeva napisala testament? Dok je delila imovinu - ni zet Relja nije ostao praznih ruku: Evo čime pevačica raspolaže!

16.08.2022

07:38

1

Od novca do nekretnina - sve je poselila na ravne časti

Zmijančeva napisala testament? Dok je delila imovinu - ni zet Relja nije ostao praznih ruku: Evo čime pevačica raspolaže!
Vesna Zmijanac - Copyright Printscreen Kurir TV

Vesna Zmijanac je jedna od naših najpoznatijih pevačica, koja je marljivim radom mnogo šta stekla. Novac, nekretnine u Beogradu, Atini, kuća na Bukulji, kola... Ima svega, a pošto je navodno već i napisala testament, sve je to s porodicom i podelila na ravne časti, tvri insajder za jedne domaće medije.

Praznih ruku, takođe, nije ostao ni njen zet, Relja Popović, s kojim Zmijančeva svakako neguje blizak odnos.

- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je ćerki, unukama, ali i zetu - počeo je izvor za „Informer", pa nastavio o tome koliko se pevačica trudila da obezbedi ćerku, kao i unuke Hanu i Reu.

Nikolija Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

„Stan u kom živi vredi 400.000 evra"

- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je ćerki Nikoliji. On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 evra. Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živela tokom studija u Grčkoj - objašnjava on, pa dodaje kako je u stvari prošao Popović.

- Mnogima zvuči neverovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se poslednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuva domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će deliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi reč, jer to krije - zaključio je izvor.

Relja Popović ATAImagesAntonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike