Za Dina Merlina su mislili da je poginuo devedesetih: Vesna Zmijanac je tada jedina uspela da dođe do istine!

14.12.2020

16:02 >> 16:27

0

Autor: Z. Topolić

Pevač je jednom prilikom ispričao kako je njegova koleginica uspela da pomogne u dramatičnom trenutku

Za Dina Merlina su mislili da je poginuo devedesetih: Vesna Zmijanac je tada jedina uspela da dođe do istine!
Copyright ATA Images

Dino Merlin i Vesna Zmijanac iza sebe imaju neponovljivi duet “Kad zamirišu jorgovani”, koji su snimili pre oko 30 godina, a oboje su u nekoliko navrata isticali kako njihovo prijateljstvo opstaje već decenijama.

Gostujući zajedno pre nekoliko godina u emisiji na televiziji “Prva”, njih dvoje su se prisećali početaka njihovih karijera, dana kad su se upoznali i otpevali duet, ali ono što je Dino tada posebno želeo da istakne jeste Vesnin gest za vreme rata devedesetih godina, kada se za njega u jednom trenutku mislilo da je poginuo.

ATA Images

– Na početku rata je poginuo jedan komšija koji se zvao Dino i brzo se proširila vest da sam poginuo ja – započeo je priču Merlin.

– Moja supruga je sa decom tada bila u izbeglištvu. Svi su brujali o tome da nisam živ. Tada je Vesnina majka, na njenu molbu, telefonom zvala i pročešljala pola Evrope kako bi uspela da nađe broj telefona od moje žene i stupi sa njom u kontakt i da joj javi da je Dino živ. I uspela je. Eto, takva je ona – ispričao je Merlin.

Vesna Zmijanac ATAImages/Antonio Ahel

Ekipa portala 24sedam pozvala je Vesnu Zmijanac kako bi se podsetili tog događaja, međutim, pevačica je dala do znanja da je priča od pre više decenija bila dramatična.

– Ovo nije priča “za preko telefona” – kratko je poručila.

Podsetimo, na Merlinovom  koncertu u “Areni” 2011. godine u novembru, njih dvoje su ponovo pred publikom u Beogradu zapevali “Kad zamirišu jorgovani” jer je Vesna bila specijalni gost.

PROČITAJTE I:

Zlata Petrović otkrila da se njen sin i Nataša Rodić viđaju, pa objasnila zbog čega je kivna na Snežanu Đurišić: Ona nije dobar čovek!

Mia Borisavljević o drugoj trudnoći: Volela bih da imam dve devojčice

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike