"Kraljica tuge"? Buran ljubavni život Vesne Zmijanac: Nastavnik matematike joj je bio prvi dečko, evo koga je još volela

06.08.2022

13:24

1

U svojoj knjizi je opisala detalje njihovog odnosa

"Kraljica tuge"? Buran ljubavni život Vesne Zmijanac: Nastavnik matematike joj je bio prvi dečko, evo koga je još volela
vesna_zmijanac_18022022_0036 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Pevačica Vesna Zmijanac je podigla pravu prašinu svojom autobiografskom knjigom u kojoj je otkrila svoj buran ljubavni život. 

Ona je važila za seks simbol, a bila je jedna od prvih koja se skinula pred objektivom. Imala je buran život, pun poroka sa kojima se izborila, pa danas uživa u ulozi bake.

Prvu ljubav je krila decenijama, a pričalo se da ga se porodica odrekla zbog nje. Pojedini trenuci iz njenog života podsećaju na one filmske, a Vesna je sve probala da iznese i u svojoj autobiografiji.

U svemu se izdvaja priča o tome kako je izgubila nevinost. Bilo je to, kako je rekla, sa nastavnikom matematike, kada je imala 15 godina.

o prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču“, otkrila je Vesna.

Naime, ona je srednju školu pohađala u Austriji kod majke, a veza sa nastavnikom se desila kada se vratila u Srbiju.

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

- Kad sam završila osnovnu školu, prešla sam da živim kod majke Kovine u Beč, ali sam pre toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kada sam posle završene prve godine srednje došla na raspust u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se vezom, ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine. Razlika u godinama takođe nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je neko stariji, neko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu - navodi se u Vesninoj knjizi, piše Zadovoljna.

Vesna je otkrila i kako joj je ostalo u sećanju to iskustvo.

- Valjda je tako i moralo da bude kad se sve uzme u obzir. Kažem sve, a mislim na vreme (prvi mrak), mesto (šetalište kraj Ibra) i na nas učesnike. I toliko o tome – do detalja je pevačica opisala odnose sa nastavnikom. 

Printscreen Kurir TV
Vesna Zmijanac

- Ponovilo se još dva puta tokom mog raspusta, uvek u približno istim okolnostima i s gotovo istim krajnjim rezultatom i osećanjem. Nije bilo mučno, daleko od toga, ali nekako previše obično.

Vesnu je voleo i jedan moćan muškarac, a njegova porodica pravila je problem zbog toga.

Vesna i Kemiš

Kada je došla u Beograd sedamdesetih da gradi karijeru, upoznala je harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša za koga se i udala. Bili su zajedno tri godine. 

Onda su mediji počeli da bruje o tome da je Vesni muža otela Zorica Brunclik, sa kojom je Kemiš i danas. Posle brojnih raspredanja, Vesna se u novembru 2014. godine pojavila na Zoričinom koncertu u Beogradu.

Zanimljivo je da je Vesna u jednoj emisiji priznala i da je flertovala sa Halidom Muslimovićem i da je želela da se uda za njega. Verovala je da je njegova pesma „Učini bar jedan pogrešan korak“ posvećena njoj. A ona je baš za njega napravila pesmu „Nevera moja“, a ne za Kemiša kako se mislilo dugo.

Vlada Jovanović

Godine 1986. godine Vesna se udala za bivšeg šefa marketinga PGP RTB-a Vladimira Jovanovića. Pre nego što je dobila ćerku Nikoliju, pevačica je dva puta izgubila bebu.

Ipak, zbog različitih karaktera Vesna i Vlada su se nedugo potom razišli.

ATAImages/Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

Šuškalo se kasnije i o Vesninoj vezi sa pokojnim političarom Ivanom Stambolićem, ali i sa jednim od lidera Socijalističke partije Srbije Miloradom Vučelićem. Pričalo se da je, zahvaljujući toj njegovoj poziciji, Vesnin spot premijerno prikazan u Dnevniku. Nije krila da je volela moćne muškarce na jakim položajima.

O svojim ljubavima Vesna je jednom rekla:

- Voleli su me i ja sam njih volela. Poštovali su me, i ja sam njih. Često su bili galantni prema meni. Jednom sam dobila pun gepek šanirane garderobe na poklon. Bila sam im drugar i u piću i u kocki. Znala sam da uz njih i sa njima spiskam za jedno veče celu moju zaradu. Sad mi je ostalo samo sećanje. Svi su mrtvi.

Otac Saše Kapora, prevara i operski pevač

Raspredalo se i o Vesnoj navodnoj ljubavi sa Nenadom Kaporom, ocem pevača Saše Kapora.

Onda, nakon što je izjavila da je muškarci više ne zanimaju, 2010. je započela vezu sa 14 godina mlađim građevinskim preduzetnikom Željkom Rstićem. I taman kad su počeli da planiraju svadbu, pukla je vest o njegovoj prevari.

24sedam/N.V.
Vesna Zmijanac

Vesna se potom oporavila i sreću našla uz 16 godina mlađeg operskog pevača Nikolu Mijailovića. Upoznali su se par godina pre njene ljubavi sa Rstićem, ali ona je govorila da je njihovo druženje – duhovno.

Posle silnih raskida i mirenja, Vesna i Nikola su se konačno rastali pre par godina.

Nino Rešić i veliki skandal

A da sve bude intrigantnije, Vesnu su povezivali i sa pokojnim kolegom Ninom. Veliki skandal je izbio kada je o aferi svojevremeno progovorila njegova bivša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

- On je sa našim kumom kompozitorom Pericom Zdravkovićem izašao iz našeg stana, navodno na koncert Dragane Mirković. Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima ’Nemojte vas dvojica negde da šarate.’ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: ‘Muž Vam je u hotelu Putnik sa Vesnom Zmijanac i kumom’. Sela sam u auto i otišla na lice mesta. Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem. Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciozno me posmatrala upitala kuma: Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž? Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio. 

I posle ove i drugih priča na kraju se čini da jedan je život malo za sve ono što je proživela „kraljica tuge“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike