Zorica Marković u jeku glasina da Vesni Zmijanac otima bivšeg: Odbrusila u poznatom stilu!

31.07.2022

08:15

0

Pevačica je bez dlake na jeziku objasnila šta je po sredi, ističući kako je nju i Nikolu upravo koleginica i upoznala

Zorica Marković u jeku glasina da Vesni Zmijanac otima bivšeg: Odbrusila u poznatom stilu!
Zorica Marković - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Mnogi su prijateljstvo Vesne Zmijanac i Zorice Marković stavili pod znak pitanja, pošto se na Fejsbuku pojavila zajednička fotografija Markovićeve i operskog pevača, te koleginicinog bivšeg, Nikole Mijailovića. Isprovocirana gradskim pričama, ona je naglasila kako ih je upravo Vesna i upoznala, pa da za „budalaštine nema mesta".

- Ma, to su sve budalaštine. Baš je sad Zorica Marković otela dečka Vesni Zmijanac! Pa Vesna je upoznala mene i Nikolu, mi se godinama družimo. Nekada i svi zajedno provodimo vreme. Ja ne znam šta je bilo između njih, ali znam da su u odličnim odnosima - počela je Zorica, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a pevačica je zatim nastavila i o svom odnosu sa Zmijančevom.  

- Sa Vesnom se družim 35 godina i to prijateljstvo će trajati do kraja života, kao i prijateljstvo sa Nikolom. Pa, toliko je novinara prošlo kroz moju kafanu i toliko su puta Nikolu i mene viđali zajedno, ne znam što se sada pričaju gluposti. Nikola je talentovan čovek i prava je ljudina, kad pusti glas svi popadamo - tvrdi ona.

Međutim, ni tu se nije zaustavila.  

- Njemu je nedavno preminuo pas za kojeg je jako bio vezan. U znak podrške sam objavila zajedničku fotografiju ispod koje piše brat, prijatelj. Nemaju ljudi šta da rade pa izmišljaju priče i sastavljaju ljude. Krivo mi je zbog njega, ali nadam se da će se i on i Vesna slatko nasmejati tim glupostima - zaključila je Markovićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike