„Hana ima dve godine manje nego ja kad mi se desila velika ljubav!" Bekvalčeva otvorila dušu: Trudim se da postavim granice!

15.08.2022

06:45

1

Pevačica napominje da sa naslednicom ima izgrađen izuzetno blizak odnos, ali da joj nije i prijateljica - već dobar roditelj

„Hana ima dve godine manje nego ja kad mi se desila velika ljubav!" Bekvalčeva otvorila dušu: Trudim se da postavim granice!
Nataša Bekvalac (3) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, kao što je već i dobro poznato, iza sebe ima tri propala braka. Prisetivši se, međutim, svoje prve velike ljubavi, ispričala je za jedne domaće medije kako njena ćerka Hana Ikodinović sada ima dve godine manje nego ona kada je zbog emocija „izgubila razum"... Nata je u tom periodu, prema sopstvenom priznanju, verovala da zna najbolje i da sve može sama.

Danas, kao roditelj, jasno vidi na primeru kako i šta u stvari može da izgleda i svakako se brine za svoju mezimicu. Zato i pokušava da postavi određene granice. 

‒ Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša deca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i, naravno, verovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između „biti dete” i „biti roditelj”, pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice - objasnila je Bekvalčeva, koja je jednom prilikom istakla kako je „kul" mama, ali da nikako nije i prijatelj sa svojom naslednicom.

„Ne razumem majke koje tako nešto kažu"

‒ Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu: „Moja ćerka i ja smo drugarice”. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos.

Ona sa svojom majkom, takođe, nikada nije imala takav odnos, a ljubav svakako nema ništa s tim.

- To se još nije desilo. Gledam kako se klinci ophode prema roditeljima, ali i kako to čine žene mojih godina. Ja imam istinski respekt prema majci i ocu. Ne govorim to zato što se pravim fina, već što je zaista tako. Nikada pred njima nisam opsovala, niti sam u „pušačkom" periodu u tatinom prisustvu zapalila cigaretu. Način na koji su me vaspitali zadržao se do danas i na to sam veoma ponosna - zaključila je bila pevačica za „Hello".

Nataša Bekvalac, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike