Nataša Bekvalac otvorila dušu o ćerkama, otkrila šta želi da im se desi, pa progovorila o muškarcima: Ništa se ne dešava već četiri godine

31.07.2022

16:41

2

Pevačica ima i objašnjenje zašto je to tako

Nataša Bekvalac otvorila dušu o ćerkama, otkrila šta želi da im se desi, pa progovorila o muškarcima: Ništa se ne dešava već četiri godine
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je iza sebe ostavila odmaranje, te leto nastavila radno. Trenutno se nalazi u Budvi, a ovom prilikom progovorila je i o privatnom životu.

Ona je, na prvom mestu, otkrila da li joj je teško da svojim ćerkama Hani i Katji bude i otac i majka.

- Ja ne znam za drugo, pretpostavljam da je teže nego kad imaš podršku. Ali u razgovoru sa drugaricama, muškarci često znaju da odmognu. Meni je ovako dato, teško jeste jako, ali tako mi je dato, pretpostavljam da to mogu da izguram sama. Ne plašim se. Svaka vrsta zabrane i agresivnijeg pristupa zna da stvori kontraefekat, znam šta je kod mene stvaralo. Pokušavam da nađem balans, da možemo da se konsultujemo, a ne da se osećaju kao zarobljenici - rekla je Nataša.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

Ona se osvrnula i na ljubavni život, te otkrila da je tokom prethodne četiri godine imala nekoliko "flertova", ali da se na tome sve završilo.

- Ja sam vas sa svakim upoznala, ja sam transparentna, volim i da se pohvalim, ali evo nemam čime, već četiri i po godine, stvarno se ništa ne dešava. Bilo je par flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem - rekla je Nataša u "Premijera - Vikend specijalu", pa dodala:

ATAImages/ M.M.
Nataša Bekvalac

- Nije lako kad obavljate odgovorne uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je muška figura, devojčice idealizuju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike