Ljubavna priča Ljube Perućice i Katarine Kolozeus: Nije želela vezu sa pevačem, a ovako ju je prevario na veridbi

03.02.2022

05:55

0

Svoju privatnost čuvaju za sebe, a malo je onih koji znaju kako su se upoznali

Ljubavna priča Ljube Perućice i Katarine Kolozeus: Nije želela vezu sa pevačem, a ovako ju je prevario na veridbi
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright G. G./ATAImages.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus već godinama uživaju u ljubavi, a malo je onih koji znaju kako je njihova romansa počela.

Kako je Katarina jednom prilikom otkrila, sve se desilo sasvim slučajno.

- Upoznali smo se slučajno. Meni je falio materijal za emisiju koju sam radila tada na "Happy televiziji". On je radio prezentaciju nastupa za Novu godinu i ja sam se tamo slučajno našla i videla na stolu flajer na kojem je pisalo “Ljuba Perućica” - počela je Katarina, pa nastavila:

- I pomislim da ću sa njim da popunim emisiju jer te noći je trebalo da montiram emisiju za emitovanje. Ispostavilo se da je on u društvu sa nekim mojim drugom i ja njega pitala da ga snimimo i tako je počelo.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Iako to mnogim muškarcima ne bi prošlo kroz glavu, Ljuba pamti i šta je njegova draga nosila na sebi kada ju je prvi put ugledao.

- Ja i dan-danas pamtim šta je nosila. Imala je neki sako i neke pantalone. Bila je utegnuta i ja sam zverao levo-desno kada je ona prolazila. I tada me drug pita da me snime. I mene je zanimalo ko treba da me radi. Kada mi je pokazao da je u pitanju ta devojka u koju sam ja gledao, samo sam rekao: "Uuu, može!". Od prvog momenta ona je meni zapala za oko – ispričao je Perućica svojevremeno.

Neočekivana prosidba

Kako je nekadašnja voditeljka ispričala, ona nije ni slutila da će je Ljuba zaprositi baš tada kada je to uradio.

- Da sam slutila, bar bih se našminkala. Ja sam krenula u trenerci. Mislila sam da idemo samo da jedemo nešto na brzinu. I ja vidim da on oblači košulju. Pitam ga: "Gde ćeš ti u košulji? Idemo samo da jedemo."

- Ja sam znao da, ako ona vidi da sam ja samo malo sređen, da će i ona hteti da se sređuje. Nisam hteo da joj kažem da se sređuje da se ne odam. Već sam joj rekao da ide opušteno. I ona kada je videla da sam ja obukao košulju, onda ona kaže: "Hej, pa moram i ja!" - nadovezao se Perućica.

- Tada sam bila ljuta na njega zato što su svi bili našminkani, u haljinama, sređeni, a ja kada sam videla njegovu košulju, ja sam obukla neku najnebitniju haljinu i obula čizme, ravne one kao polumartinke - ispričala je Katarina.

Nikad nije želela vezu sa pevačem

Iako se bavila poslom koji je iziskivao da bude u kontaktu sa poznatim ličnostima, pogotovo sa estrade, Katarina je bila izričito protiv toga da se smuva sa pevačem!

- Ja sam bila najveći protivnik veze sa pevačima. Za mene je to bilo katastrofa. To je ono poslednja stvar što bih sebi poželela. Sada živim sa jednim pevačem, ali on je sušta suprotnost od svih muzičara koje sam ja ranije znala - rekla je ona jednom prilikom, pa dodala:

- Imala sam u početku ja predrasude i o njemu. Nisam ga shvatala ozbiljno, ali od prvog dana, on se potrudio da mi dokaže da sam ja najbitnija i da se sve vrti oko mene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike