Džon Ledžend konačno o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom: To je stvarno bila kap koja je prelila čašu!

09.08.2022

05:45

0

Svojevremeno, reper je muzičaru bio i od velike pomoći, međutim vremenom se sve raspalo

Džon Ledžend konačno o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom: To je stvarno bila kap koja je prelila čašu!
profimedia-0224762304 - Copyright Profimedia

Džon Ledžend i Kanje Vest su nekada bili veliki prijatelji, međutim, sve se promenilo - kada su shvatili da im pojedini stavovi „nisu u harmoniji", objašnjava muzičar. On je čak bio i osoba koja je zasvirala i zapevala na reperovom venčanju s Kim Kardašijan, s kojom se prema pisanju stranih medija Ledžendova izabranica i dalje druži.

Kasnije, pak, Vestova želja da postane predsednik, kao podrška koju je pružao Donaldu Trampu, bila je tačka za njihov odnos.

- Tu smo se nas dvojica mimoišli. Postalo je previše. Naše prijateljstvo to nije moglo da podnese - rekao je Džon u podkastu „The Axe Files" na samom početku ovog meseca.

- On nikako nije mogao da shvati da ja za njega, na primer, ne bih glasao iz vrlo opravdanih razloga. Bliskost koju smo bili negovali, tada je nestala - istakao je, ali ipak dodao da je bilo vremena kada ne bi mogao ni da zamisli da se njih dvojica ne druže.

Jednom prilikom, takođe, bio mu je od velike pomoći. Bez njega, na primer, ne zna kako bi se nosio s brzim napretkom koji je doživeo na polju karijere.

- Njemu se to bilo desilo oko dve godine pre nego meni. U neku ruku sam mu bio šegrt. Sve bih prvo video kako izgleda, a onda bi se desilo i meni - objasnio je, pa zaključio rečima:

- To mi je pomoglo da se mentalno pripremim, da znam kako da pametno postupam i pre nego što dospeo u fokus.

Džon Ledžend, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike