Krisi Tajgen izvinjenjem „krunisala" 100 dana otkako je prestala da pije: Ispovest „palog" modela!

27.10.2021

06:15

0

U jeku skandala i poslovne veze čuvene lepotice su patile, pa je na kraju morala da okrene novi list

Krisi Tajgen izvinjenjem „krunisala" 100 dana otkako je prestala da pije: Ispovest „palog" modela!
Krisi Tajgen i Džon Ledžend - Copyright Profimedia

Pošto je uzela malo vremena za sebe i dobro sagledala situaciju u kojoj se našla, Krisi Tajgen rešila je da okrene novi list i u potpunosti se promeni. Više joj nije ni na kraj pameti da pribegava onlajn maltretiranju drugih, a kada joj je osvanuo 100. dan da je trezna, u velikoj ispovesti je naglasila da joj je najdraže što je zaista postala majka za primer svojoj deci.

Ranije ove godine, „pali" model bila je i javno „prozvana" zbog svog lošeg ponašanja, te je gostovanje u šouu „Today" iskoristila i da prizna grešku, preuzme odgovornost i naočigled svih se gotovo zakune da tako nešto više nikome neće priređivati.

Krisi Tajgen Profimedia
 

- Jedan dan nije mogao da prođe, a da mi nije bio težak zbog svega što se desilo. Kajem se zbog svega što sam iznela. Nemam opravdanje za moje odvratne tvitove. Moje „mete" ih nisu zaslužile. Ako ništa, tada im je trebalo saosećanja, razumevanja, podrške. Ne zlobe upakovane u humor. Bila sam običan onlajn „trol". Tačka. I mnogo mi je žao - napisala je ona jednom prilikom pošto se prašina malo slegla.

- Uzela sam malo vremena za sebe da „svarim" sve što mi se izdešavalo i shvatila sam da ko hoće, nađe način kako da poraste. Gledam u decu i razmišljam šta bih želela da postanu kad porastu i zaista, to je da znaju da cene, da se lepo ponašaju prema drugima. Ali želim i da vide da i ja to radim. Međutim, pošto sad nije bilo tako, mnogo sam to teško podnela - pričala je ona u pomenutoj emisiji.

- Sada, kad pogledam koliko sam se promenila za samo godinu dana, koliko sam naučila... U životu čovek zaista ima vremena za sve - zaključila je.

Podrška porodice

Krisi sa Džonom Ledžendom ima sina Majlsa i ćerku Lunu, koji su sve vreme bili uz nju, ma koliko da joj je bilo teško.  

- Džon mi gotovo svakodnevno priča kako Luna liči na mene. Tako da se baš trudim da joj uvek pokazujem najlepšu stranu sebe. Primer sam im i kad padnem i kad ustanem... Volela bih prepoznaju to - poručila je u jednoj javnoj poruci ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike