Kim Kardašijan ih žestoko potkačila: Isprozivala svog nekadašnjeg muža, pa i bivšeg dečka njene sestre!

20.07.2022

05:45

0

O njenim porukama bruje svi, a iako nije imenovala, mnogi su ubeđeni da je baš na ove muškarce mislila

Kim Kardašijan ih žestoko potkačila: Isprozivala svog nekadašnjeg muža, pa i bivšeg dečka njene sestre!
Kardašijan - Copyright Profimedia AP/Evan Agostini/Amy Harris/Jose Luis Magana

Razvod, kao i odnos Kim Kardašijan i Kanje Vesta pratili su svi svetski mediji, te smo tako mogli da budemo svedoci njihovog sukoba i javnih prozivki koje je reper upućivao majci njihovo četvoro dece. Ona se trudila da bude pribranija, te se nije toliko upuštala u javne rasprave. No, ovog puta je mnoge ostavila u rebusu.

Iako je nedavno Kanjeu čestitala "Dan očeva" lepom porukom, pa su mnogi pomislili da su zakopali ratne sekire, njene objave na Instagramu govore da izgleda to baš i nije tačno.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Iako nikog nije imenovala, Kim je izbacila niz poruka kojima je, kako mnogi misle, potkačila Kanjea.

- Devojke mogu da vide razliku između 200 nijansi karmina u boji kože, ali ne vide znakove upozorenja - bila je prvo što je Kim objavila. 

- Život je suviše kratak da bi se budili i kajali. Volite ljude koji vas tretiraju kako treba, oprostite onima koji to ne rade i verujte da se sve dešava sa razlogom. Ako vam se pruži prilika, zgrabite je. Ako to promeni vaš život, pustite tako da bude. Niko ne kaže da će biti lako, ali mogu obećati da će biti vredno - bila je druga poruka.

Iako Kim nije objasnila kome je ove poruke posvetila, neki misle da su Kanjeu namenjene, dok sa druge strane ima i onih koji misle da se odnose na Tristana Tompsona, bivšeg dečka njene sestre Kloi Kardašijan.

Profimedia
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Kao što je poznato, Kloi uz pomoć surogat majke čeka drugo dete sa Tristanom, koje je začeto nekoliko nedelja pre nego što se saznalo da je košarkaš ponovo prevario rijaliti zvezdu i napravio dete drugoj ženi.

Njih dvoje od tad nisu zajedno, a kako se piše, jedino komuniciraju oko odgajanja njihove ćerke Tru, te će tako nastaviti i kada im sin dođe na svet. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike