Krisi Tajgen ponovo trudna! „Prošli smo kroz pakao, ali izgleda da je konačno vreme i za radosne vesti!" (FOTO)

04.08.2022

06:15

0

Čuvenoj lepotici je ovo, inače, četvrta trudnoća - par se zarad proširenja porodice oslonio na modernu medicinu

Krisi Tajgen ponovo trudna! „Prošli smo kroz pakao, ali izgleda da je konačno vreme i za radosne vesti!" (FOTO)
Copyright Krisi Tajgen Profimedia

Krisi Tajgen i Džon Ledžend će se uskoro treći put ostvariti kao roditelji. Poznata manekenka je obavestila javnost da je trudna putem svog Instagrama, gde svakako nije skrivala da joj nije bilo lako da ponovo ostane u drugom stanju. 

- Poslednje dve godine su, u najmanju ruku, bile stresne, ali sreća je ponovo na našoj strani. Posle nebrojano injekcija, koje sam primala i u nogu, kao što možete da primetite, stiže nam još jedna beba - počela je ona na pomenutoj društvenoj mreži. 

- Posle svakog pregleda, rekla bih sebi: „Okej, ako danas sve bude kako treba, onda ću da kažem i javno šta se dešava". Laknulo bi mi kada bih čula otkucaje srca, ali bih i dalje bila mnogo nervozna za objavljivanje. Mislim da do sada nikad nervoznija nisam ni bila, ali sve je u savršenom redu i ima nade. Sve je super - dodala je, pa zaključila rečima:

- Uh, bilo je teško kriti ovako dugo. 

Sudeći po fotografiji, Krisi je već u poodmakloj trudnoći, a brojni prijatelji i fanovi s Instagrama nisu štedeli na lepim rečima. 

Podsetimo, par već ima ćerku Lunu Simon i sina Majlsa Teodora. Pre oko dve godine, Krisi je usled komplikacija imala pobačaj. Mesec dana pošto se bila oglasila akonto treće trudnoće, dobila je mrtvorođeno dete. Tada, nosila je dečaka kom je sa suprugom planirala da da ime Džek. 

Srušio joj se ceo svet i dramatične prizore iz bolnice i mnogi iz njenog okruženja ne mogu da zaborave, dan-danas. Pomišljala je kako nikada više neće moći da ostane trudna, iako to obožava. Međutim, otad, oslonila se na modernu medicinu, proslavila 365 dana bez kapi alkohola i, generalno, uspela je da promeni život iz korena. 

Krisi Tajgen, Instagram screenshot / chrissyteigen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike