Shvatio da mu treba pomoć! Kanje Vest u potrazi za adekvatnom ustanovom i terapijom: Želi da postane bolji čovek i bolji otac

10.04.2022

20:01

0

Autor: Marija Mitić

Reper ima i bipolarni poremećaj već godinama unazad, a nakon što navodno neko vreme nije pio propisanu terapiju, ponovo joj se vratio

Shvatio da mu treba pomoć! Kanje Vest u potrazi za adekvatnom ustanovom i terapijom: Želi da postane bolji čovek i bolji otac
profimedia-0665834146 - Copyright Profimedia

Već dugo se spekuliše o narušenom psihičkom stanju repera Kanjea Vesta nakon razvoda od Kim Kardašijan. On je u par navrata imao i ispade u javnosti koji su svedočili o tome da se sa reperom nešto dešava, a izvori stranih medija sada to i potvrđuju.

Naime, neimenovani izvor lista Page Six tvrdi da je reper shvatio koliko mu je loše, te da mu je neophodna pomoć, pa je tako u potrazi za terapijom i ustanovom koja bi mu pomogla da postane bolji čovek i bolji otac. Naime, reper ima čitav tim ljudi koji mu pomaže da pronađe adekvatnu terapiju, a kako Kanje traži luksuzna mesta, za sada su u obzir došle ustanove u Arizoni, u Americi, te na Tajlandu i Baliju. 

Profimedia
Kanje Vest

Inače je poznato da reper ima bipolarni poremećaj već godinama unazad, a nakon što navodno neko vreme nije pio propisanu terapiju, ponovo joj se vratio.

Podsetimo, iza repera je stresan period. Nakon razvoda od Kim Kardašijan, uplovio je u vezu sa Džulijom Foks, međutim i sa njom je ljubav pukla, a onda je reper počeo da se ponovo udvara bivšoj ženi, iako je ona u vezi sa Pitom Dejvidsonom.

I nju i Dejvidsona, Kanje je vređao u svojim pesmama, te na društvenim mrežama, potom ga je Instagram sankcionisao, zabranjen mu je nastup na dodeli Gremi nagrada, a svoj zakazan nastup na Festivalu muzike i umetnosti "Koačela", reper je otkazao i to zbog koleginice Bili Ajliš, koja će tamo takođe nastupiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike