Bijonse je novi album napravila slučajno? Hit detalj iza „Renesanse": Podigla se ogromna prašina! (FOTO)

30.06.2022

19:35

0

Pevačica je posebno iznenadila objavivši „kaver" fotografiju, za koju je ispozirala gotovo naga i na, naizgled, srebrnom konju

Bijonse je novi album napravila slučajno? Hit detalj iza „Renesanse": Podigla se ogromna prašina! (FOTO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Šest godine posle velikog projekta „Lemonade", za kojim je objavila muzički dokumentarac „Homecoming", a onda se oprobala i u „The Lion King-u", Bijonse je rešila da je došlo vreme - i za sedmi studijski album. Kako stvari stoje, biće naziva „Renesansa" i u celosti će biti objavljen 29. jula.

Do tada, njena verna publika je u prilici da sluša tek jednu pesmu („Break my soul") i, kao što to već i čini - prenosi putem društvenih mreža njenu najnoviju objavu sa Instagrama koja je, u stvari, „kaver" fotografija za album koji je gotovo sasvim slučajno nastao.

Bijonse Profimedia
 

- Bio mi je potreban prostor u kom ću sanjati i gde ću moći da pobegnem dok je sve ono trajalo - počela je ona u opširnoj poruci, misleći na period kovida, tokom kog je očito spas pronalazila u muzici, iz čega se na kraju „rodila Renesansa".

- Tamo sam bila slobodna u vreme kada je malo šta bilo u pokretu. Namera mi je bila samo da napravim sigurno mesto, bez osude. Perfekcionizma. Previše razmišljanja. Mesto gde sam mogla da vrištim, otpustim, osetim slobodu - pisala je zatim ona, koja je posle izvesnog vremena u studiju zapravo i „sklopila" novi album koji sada publika širom sveta nestrpljivo iščekuje.

- Nadam se da će i vama doneti radost, inspirisati vas. Da se osećate posebno, moćno i s*ksi koliko i jeste - zaključila je pevačica, koja je za fotografiju ispozirala gotovo naga i na, naizgled, srebrnom konju.

Bijonse, Instagram screenshot / beyonce
 

OVIM potezom, napravila je opšti haos na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike