Ovu je književnicu Arkan zaposlio - da čuva Anastasiju! Na razgovor otišla u trenerci, a Cecu je jedno oborilo s nogu!

02.08.2022

16:16

0

Za danas poznatu pevačicu bila je zadužena sve do bombardovanja, a kasnije - nisu ostale u kontaktu

Ovu je književnicu Arkan zaposlio - da čuva Anastasiju! Na razgovor otišla u trenerci, a Cecu je jedno oborilo s nogu!
Ceca Željko Ražnatović 1 - Copyright Printscreen/YouTube/vivatare dolipe MN press 24sedam/Goran Sivački

Govoreći o tome kako je bilo raditi u butiku kod Cece i Željka Ražnatovića, Lidija Ćirić je u jednoj velikoj ispovesti otkrila i kako je dospela na mesto dadilje. Književnica je, naime, svojevremeno čuvala Anastasiju, ćerku poznatog para, a pevačicu je posebno obradovalo što joj je ime - isto kao i njenoj rođenoj sestri.  

- Mojoj sestri je zazvonio telefon. Ona je stanovala preko puta hotela „Jugoslavija" i pozvao ju je čovek koji je bio nekad u Arkanovoj gardi. Ceca traži za butik devojku. On je tražio tu jednu Maju, ali ona nije bila tu, a ja sam tog dana došla do moje sestre. I ona mu kaže: „Maja nije tu, ali tu je Lidija" - počela je za „Fajter" ona svoju priču, napominjući kako sebe nije videla u tome, jer „ona i haljine baš i ne idu zajedno".

- I, on reče mojoj sestri da ja odem do „Jugoslavije" i da se javim Ceci. Dvoumila sam se jer, em stigla tek sa treninga, em gde ću na razgovor za posao u trenerci? Ali, čujem, dobra je plata. U to vreme 500 maraka, kad su svi imali po tri - ističe ona.

Kada je ušla u butik, odmah je kazala ko ju je poslao.

Ceca Ražnatović, 24sedam/N. Mijušković
 

- „Ja sam u patikama i trenerci sa treninga, pa ako vam se svidim, svidim. Ako ne, odoh." Ceca me je pozvala da uđem, oduševila se što se zovem kao njena sestra. Rekla mi je da bih već od sutra počela da radim, ali u muškom butiku. Ja sam tek tad saznala da tu ima četiri butika. I sad ne mogu da kažem da neću. Pojavljuje se Željko, odmah ga je pozvala da me upozna i odmah mu i rekla da sam došla sa treninga. A Željko kad čuje da treniraš, ne pušiš, ne piješ, on se oduševi. On me pogleda i kaže: „Dobro, super". On mi pokazao butike. „Radila bi već od sutra od dvanaest do osam." Pogledao me je, pitao: „Ima li još neka takva kao ti?" E, rekoh mu, kao ja nema više nijedna - prepričavala je zatim.

Pre toga, inače, o Arkanu gotovo ništa nije znala.

- Videla sam Cecu i njega pre toga na televiziji i to je to. Bilo mi je čudno što svi ustaju kad on uđe, jedino ja sedim. Onda su mi objasnili ko je on. Arkan je kapirao da ja imam poštovanje prema njemu, ali da nemam strah i to se i Arkanu, ali i Ceci, dopalo. Kad su se butici zatvorili, onda je on tražio da dođem da radim u njegovoj poslastičarnici „Ari". Ma, kakvi, pa meni će ajncer da ispadne. E, onda su me angažovali da čuvam Anastasiju. Ona se rodila te 1998. Čuvala sam je do bombardovanja. Posle sahrane nismo ostale u kontaktu - zaključila je bila Lidija.

Anastasija Ražnatović, ATAImages/Amir Hamzagić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike