Ovako danas izgleda Natalija, Arkanova prva žena! Posle porodične tragedije je u Los Anđelesu započela novi život (FOTO)

30.07.2022

14:32

5

Ona je mnogo radila da bi porodica imala za dobar život, ali se u Srbiju nije vraćala posle svega što je prošla

Ovako danas izgleda Natalija, Arkanova prva žena! Posle porodične tragedije je u Los Anđelesu započela novi život (FOTO)
Copyright Žejlko Ražnatović Arkan/MN Press

Pre nego što je stupio u brak sa Cecom, Željko Ražnatović Arkan je 13 godina proveo s Natalijom Martinović. Posle njegove, a onda i smrti brata, međutim, ona je spakovala kofre i s decom otišla u Los Anđeles, pa tamo započela novi život. 

 

 

O njoj se malo znalo.

Vest da se preselila je za domaće medije bio otkrio Pavle Stevović, nekadašnji finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića.

- U Americi su, u Los Anđelesu - rekao je bio on, prenosili su mediji.

 

 

- Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela... Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – dodao je zatim on.

Njen sin Vojin je jednom prilikom bio podelio prizor s majkom, na kojoj su oboje nasmejani i to je jedna od malobrojnih Natalijinih fotografija koje su bile dostupne javnosti. 

Vojin Ražnatović sa majkom Natalijom Instagram screenshot
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike