Sloba Radanović uputio podršku našem narodu na KiM, poslao snažnu poruku (FOTO)

01.08.2022

06:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je jedan od retkih sa estrade koji su se o ovoj situaciji oglasili

Sloba Radanović uputio podršku našem narodu na KiM, poslao snažnu poruku (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Juče su u se oko 17 časova začule sirene za opasnost u severnom delu Kosovske Mitrovice, a građani su se okupili u centru grada. Naime, oni su nezadovoljni uvođenjem mera reciprociteta, koje podrazumevaju nepriznavanje ličnih karata Republike Srbije na prelazima.

Pevač Slobodan Radanović jedan je od retkih koji je javno uputio podršku našem naorodu na KiM. On je juče, u okviru Instagram priče, objavio kratak video iz Mitrovice, na kojem se čuje zvuk sirena, a uz to je stavio emotikone koji se mole za sav naš narord na Kosovu, koji trenutno prolazi kroz ovu lošu situaciju.

Instagram printscreen/slobaradanovic
Obajava Slobe Radanovića na Instagramu

Inače, poznato je da je Sloba vrlo tradicionalan i uvek je koristio priliku da pruži podršku svom narodu. On je svoju suprugu Jelenu, nakon venčanja, iznenadio putovanjem upravo u obilazak manastira na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, nakon sinoćnog haosa koji je izazvao premijer tzv. Kosova, Aljbin Kurti, još jednom je pokazana snaga srpske diplomatije, time što je pomerena odluka prištinskih vlasti o reciprocitetu i zabrani građanima Srbije da uđu na teritoriju KiM, sa srpskim dokumentima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike