Sloba ju je muvao dok je bio u vezi sa Kijom, a sada je upecala fudbalera: Zvezda "Granda" ima novog dečka (FOTO)

26.07.2022

21:32

0

Autor: Marija Mitić

Lejla Zahirović je u vezi sa Eldinom Hasanbegovićem već četiri meseca

Sloba ju je muvao dok je bio u vezi sa Kijom, a sada je upecala fudbalera: Zvezda "Granda" ima novog dečka (FOTO)
grand_specijal_24012019_0039 (1) - Copyright ATAImages/ A.A.-

Mlada pevačica Lejla Zahirović, koja je popularnost stekla učešćem u muzičkom šou-programu "Zvezde Granda", ima novog dečka. Reč je o poznatom bosanskom fudbaleru Eldinu Hasanbegoviću, a svoju ljubav oni su priznali danas objavom na Instagramu.

Fudbaler je, naime, objavio fotografiju sa Lejlom uz stiker broja četiri, kojim je pokazao da obeležavaju četiri meseca veze, kao i stiker srca. Ovaj post odmah je šerovala i pevačica, te je tako postalo nesumnjivo da su u ljubavnoj vezi.

Printscreen Instagram/e.hasanbegovic4
Lejla i Eldin

Inače, Lejla je pre nekoliko meseci izjavila kako "ljubavi nema ni na mapi", međutim, izgleda da joj se sreća ipak osmehnula.

Podsetimo, Lejla Zahirović priznala je početkom godine da joj je pevač Sloba Radanović slao poruke udvarajući joj se, i to dok je još bio u vezi sa Kijom Kockar, što je tada odjeknulo u javnosti.

- Sloba i ja smo se dopisivali u onim momentima dok je on bio sa Kijom Kockar. Dopisivali, prijalo je, sve je to bilo super, ali iskreno nije mi to bilo to. Ništa se nije dogodilo osim tog dopisivanja. Vidim da se ponovo oženio, propratila sam to. Želim mu svu sreću. Možda njegova supruga liči na mene, malo me je podsetila, ali šta više da pričam - rekla je ona ranije za "Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike