Bio je opsednut svojim izgledom, divio se sebi u ogledalu gledajući bicepse: Menadžerka Toma Kruza ocrnila glumca

26.07.2022

11:25

1

Ona je istakla da Kruz nije voleo ljude, da su zbog njegovog ponašanja brakovi i propali

Bio je opsednut svojim izgledom, divio se sebi u ogledalu gledajući bicepse: Menadžerka Toma Kruza ocrnila glumca
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Da holivudske zvezde nisu baš onakve kakvim se predstavljaju, otkriva i menadžerka Toma Kruza, penzionisana izvršna direktorka Ajlin Berlin. Naime, ona je za „Daily Mail“ da je glumac bio opsednut svojim izgledom kad je bio mlađi.

- Tom je bio toliko opsednut izgledom da je ceo dan eksperimentisao s pozama za svoj prvi fotosešn - kazala je ona, pa otkrila na koji način se pripremao za fotografisanje: 

- Pripremao se za fotkanje paradirajući u donjem vešu. Imali smo zid s ogledalima i on bi hodao uokolo u pantalonicama i stiskao šake i bicepse diveći se sam sebi u ogledalu. Brinula ga je visina. 

YouTube/60 Minutes Australia
Tom Kruz

 

Ajlin ističe da joj je u mnogo situacija bilo neprijatno u njegovom prisustvu.

 - Bilo mi je neugodno, ali on je voleo da pokazuje ​​svoje telo. Bio je jako ponosan na to. Brinuo se što je bio visok samo metar i sedamdeset. Rekao je da bi voleo da nosi cipele koje bi ga malo podigle."

Iako je negirao da je imao plastične operacije, šuška se da je operisao nos, presadio kosu i doradio zube. Berlin je rekla da se ne bi iznenadila da sazna da je Kruz imao ovakve zahvate. 

Premijera filma "Top Gan: Maverik" u Kanu/Profimedia
Tom Kruz

 

- Mislim da će učiniti sve što je potrebno da zadrži svoj mladalački izgled što je duže moguće Uvek se sve vrtelo samo oko njega. Samo ja, ja, ja i ja - rekla je i otkrila kako je imao i problema s kontrolom besa.

- Ne voli ljude. Nije me iznenadilo što su sva tri njegova braka, s Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms, završila razvodom. Mislim da on ne voli ljude. On voli ono što radi - kazala je glumčeva menadžerka ističući da se brine za njega. 

Foto: Gettyimages2022/Paramount
Tom Kruz

 

- Tužna sam zbog njega. Brinem se da je usamljen. Sve dok može raditi i snimati svoje filmove, biće u redu. Što će se dogoditi kada to više ne bude mogao, ne znam - ispričala je Berlin svojevremeno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike