Džoni Dep se suočava sa još jednom tužbom! Ukoliko ne ispoštuje dogovor, moraće na suđenje

16.07.2022

10:43

0

Glumac tek što je izašao iz sudnice, već mora u nju da se vrati

Džoni Dep se suočava sa još jednom tužbom! Ukoliko ne ispoštuje dogovor, moraće na suđenje
profimedia-0685974151 - Copyright Profimedia

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd završeno je pre nekoliko nedelja, ali se o njemu i dalje priča. Glumac zadovoljno trlja ruke posle svega, ali će opet morati da se pojavi pred sudijom.

Njega je menadžer Greg Bruks, koji je 2018. godine radio na snimanju filma "Grad laži" tužio zbog, kako je rekao, toga što ga je glumac dva puta udario tokom snimanja.

Bruks je tvrdio da su se njih dvojica posvađali, te da ga je udario pod dejstvom alkohola. U tužbi je naveo da je Dep vikao na njega, a zatim ga dva puta udario u predelu rebara, pa mu nudio 100.000 dolara da mu uzvrati udarac. 

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
Džoni Dep

On je ujedno optužio Depa zbog drogiranja na snimanju filma, te je tvrdio da se osećao na alkohol u vreme spomenute svađe. Menadžer tvrdi da dobio otkaz nakon incidenta, jer nije želeo da obeća da neće tužiti glumca.

Nako što je Bruks podigao tužbu, u odbranu Depa stala je Ema Danof koja je na snimanju filma radila kao supervizor scenarija i koja je tvrdila da se spomenuti incident nikada nije dogodio. 

Ona je sudu podnela overenu izjavu u kojoj je navela da je svedočila svađi do koje je došlo, jer je Bruks vikao na crnkinju beskućnicu i pri tome je vređao na nacionalnoj osnovi. Ema Danof tvrdi da je Dep stao u odbranu napadnute žene, te da je tako došlo do sukoba između njega i menadžera.

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
Džoni Dep

Kako se navodi, Bruks i Dep su postigli neki dogovor, ali detalji nisu određeni. Ukoliko do kraja avgusta ne ispuni sve što je navedeno u nagodbi, sudski proces će biti ponovo pokrenut.

Podsetimo, tek je nedavno završeno suđenje između Džonija i njegove bivše supruge Amber Herd, koju je tužio za klevetu. On je u ovom sporu pobedio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike