Porodila se Maša Terzić: Zvezdan dobio još jednog unuka!

23.07.2022

08:55

0

Porodica je presrećna zbog prinove, a poznato je i ime dečaka

Porodila se Maša Terzić: Zvezdan dobio još jednog unuka!
masa-terzic - Copyright Instagram printscreen/mashaterzic

Naslednica Zvezdana Terzića, Maša, postala je majka saznaje 24sedam. Ona se porodila danas i dobila sina. Bebi je, kako dalje saznajemo, dala ime Kolja.

Prema ranijim napisima, Maša je i trebalo da se porodi baš u ovom periodu, ali se tek bilo spekulisalo da će roditi dečaka. Porodica, kao i ona, pol bebe nije otkrivala.

Početkom ove godine, inače, Valentina i Kostadin Terzić su bili dobili su još jednog sina, kom su dali ime Vidak. Zvezdan je sada ponovo postao deda dečaka i nema sumnje da će porodica proslaviti kako i dolikuje.

Maša se porodila u Beogradu. Mama i beba se osećaju dobro. Porođaj se odvio pre oko sat vremena, a porodica već organizuje proslavu za večeras.

Podsetimo, Terzićeva je najpre skrivala da je u drugom stanju, a pošto se saznalo da je trudna, spekulisalo se da se neće poroditi u Srbiji. Svoj 26. rođendan je krajem maja proslavila u jednom prestoničkom restoranu u krugu porodice i najbližih prijatelja, kako se tada pisalo - sa stomakom do zuba. Emotivnog partnera strogo krije od očiju javnosti, poštujući njegovu odluku da se ne pojavljuje u medijima.

Svadba je navodno bila planirana i pre Mašine trudnoće, ali je taj korak i dalje na čekanju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike