Mašu i Kostadina znate, a ko je najstariji sin Zvezdana Terzića? Krije se od javnosti, na izgledu mu zavide mnogi (FOTO)

27.01.2022

05:55

1

Dok su mlađi sin i ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde često tema, o najstarijem Nikši se malo zna

Mašu i Kostadina znate, a ko je najstariji sin Zvezdana Terzića? Krije se od javnosti, na izgledu mu zavide mnogi (FOTO)
svadba_25052019-00081 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kao bomba je odjeknula vest da je Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, u drugom stanju. 

O njoj se poslednjih dana često piše, a ni njen brat Kostadin Terzić nije ništa manje interesantan medijima i javnosti. Međutim, najstariji među njima - Nikša, potpuna je misterija za sve.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikša Terzić

Zvezdan Terzić i njegova supruga Svetlana mogu da se pohvale bogatom i dobrom porodicom, a polako ali sigurno se familija uvećava. Kostadin ima sina Vuka, a njegova supruga Valentina i on će uskoro dobiti još jednog dečaka.

U drugoj polovini godine će i Maša podariti Zvezdanu još jedno unuče, a kakve planove ima Nikša kada je ljubavni život u pitanju, nije poznato. Štaviše, niko ne zna ni da li je u emotivnoj vezi.

Ono što je poznato o njemu jeste da važi za dobrog frajera koji vodi računa o svom izgledu. On je profesionalno trenirao boks, pa je to dodatno doprinelo tome da izaziva poglede gde god se pojavi.

Kako su Maša i Kostadin bili u vezi sa Veljkom, odnosno Anastasijom Ražnatović, tako su bili medijski propraćeni.

Nikša je, s druge strane, jednom prilikom priznao da mu medijsko eksponiranje ne prija. Jedini trenuci kada je uslikan javno sa porodicom bili su na događajima poput rođendana Luke Adžića i svadbe Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike