Sve ljubavi Veljka Ražnatovića: Ljubio je mnoge dok nije pronašao Bogdanu

30.01.2022

19:59

5

Mladi bosker važi za velikog šarmera, a veoma rano je počelo da se piše i priča o njegovom ljubavnom životu

Sve ljubavi Veljka Ražnatovića: Ljubio je mnoge dok nije pronašao Bogdanu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Veljko Ražnatović, mladi bokser i sin Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Cece Ražnatović, godinama privlači pažnju javnosti zbog svog ljubavnog života.

Iako danas uživa u braku sa suprugom Bogdanom i zajedno imaju sina Željka, bokserov privatan život je ranije bio izuzetno buran. 

Neke veze su bile potvrđene, o nekima se samo spekulisalo, a evo koje su dame, zasigurno ili navodno, osvojile njegovo srce.

ATAImages/ M. M.
 

Luna Đogani

Veljko Ražnatović nikad nije ni potvrdio ni demantovao da je bio u vezi sa ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija, a ono što je sigurno jeste da su godinama bili prijatelji, kao i da je Luna svojevremeno živela u vili Ražnatovića. 

Ipak, mediji su svojevremeno pisali da je davne 2010. godine, kada su bili tinejdžeri, između njih postojalo nešto više od prijateljstva, ali da ova ljubavna priča nije potrajala.

ATAImages/ A.A.
 

Anika Đurašković

Veljko i Anika navodno su bili zajedno u dva navrata, oba puta svega po nekoliko meseci. Ona je bila njegova zvanična devojka kad je Cecin sin proslavljao 18. rođendan, a iste godine se našla i među zvanicama na slavi porodice Ražnatović. Par je često putovao, a vezu su okončali kad su se jednom prilikom vratili s Kopaonika.

Maša Terzić

Najviše pažnje medija svakako je privukla Veljkova veza sa ćerkom Zvezdana Terzića, koja je počela u vreme kada se Mašin brat Kostadin viđao s Veljkovom sestrom Anastasijom.

Maša i Veljko imali su izuzetno komplikovanu i turbulentnu vezu, raskidali su i mirili se, tetovirali inicijale njihovih imena, a čak su se u jednom trenutku, po pisanju medija, i verili. Tačku na svoju ljubav definitivno su stavili 2016. godine.

Instagram screenshot / mashaterzic
 

Tamara Božić

Nakon što se rastao od Maše, Veljko se viđao sa studentkinjom iz Beograda koja ga je navodno posećivala dok je on studirao u Republici Srpskoj. Ova veza, ipak, nije potrajala i javnosti nisu poznati detalji o njoj.

Nađa Zrelec

Veljko je s ovom lepoticom bio samo mesec dana, a nije potrajalo jer je ona navodno bila previše mlada za takvu vezu.

- Nađa je isuviše mlada da bi razumela to ludilo koje vlada oko Veljka. Kad kažem ludilo, mislim na devojke koje ga saleću sa svih strana. Jesu bili zaljubljeni, ali on živi brzo i ludo, sve je to previše za tako mladu devojku kao što je ona - izjavio je tada izvor blizak Nađi.

Nina Bulatović

Potom je usledila kratka veza s lepoticom iz susedne Crne Gore, tačnije iz Bijelog polja, a oboje su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije kojih danas nema na internetu.

Ksenija Bujišić

Atraktivna voditeljka vremenske prognoze danas je srećno udata i ponosna je mama, a javnosti ne otkriva detalje o svom privatnom životu. Razlog za to je ogromna pažnja medija koju je dobila njena veza s Veljkom, koja je trajala svega dva meseca.

Ksenija je odmah proglašena Cecinom snajkom, a par nije uspevao da smiri strasti i odvrati medije od praćenja njihove veze budući da su i sami doprinosili ovoj pažnji: objavljivali su zajedničke fotogafije na Instagramu, a voditeljka je nakratko čak i promenila ime na ovoj društvenoj mreži u Mrs. Ražnatović Ksenija.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ana Cakić

Veljko Ražnatović i ova veoma uspešna manekenka viđali su se pre dve godine, a pažnju javnosti privukli su dok su se ludo provodili i razmenjivali nežnosti na Kopaoniku. 

Mediji su tad spekulisali da se Ceci dopada nova Veljkova draga, budući da je i sama pevačica izlazila s njima i veselo ćaskala s Anom. 

Ona je danas Ana Rajković, budući da je srećno udata za reprezentativnog golmana Predraga Rajkovića.

Instagram printscreen/rajkovic__ana
 

Koje od njih su zapravo bile izabranice Veljkovog srca, a za koje se samo spekulisalo, ostaće nešto što će samo znati mladi Ražnatović.

Ono što je sigurno jeste da u ljubavi sa Bogdanom uživa, a oboje se trude da svoju privatnost što više zadrže za sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike