Žena iz senke i baka od milion dolara: Ovako izgleda supruga Zvezdana Terzića (FOTO)

16.03.2022

22:00

0

Svetlana i generalni direktor Crvene zvezde imaju troje dece - Mašu, Nikšu i Kostadina

Žena iz senke i baka od milion dolara: Ovako izgleda supruga Zvezdana Terzića (FOTO)
Zvezdan - Copyright Ivica Veselinov/ATAImages

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uspešan je porodični čovek. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, a onda se okrenuo sportu gde ostavio veliki pečat, a kroz život ga u svemu prati supruga Svetlana o kojoj se u javnosti veoma malo zna. 

Naime, Svetlana mu je rodila troje dece, dva sina Nikšu i Konstadina i jednu ćerku kojoj su dali ime Maša. Terzićeva supruga nikada nije imala želju da se eksponira u medijima. Ona je zanosna crnka, mladolikog izgleda, a po zanimanju je profesor. 

M. M./ATAImages
Zvezdan Terzić sa porodicom

 

Iako izbegava javne događaje, nju smo imali prilike da vidimo na porodičnim slavljima poznatih, kada je dolazila u krugu porodice.

 

Inače, Zvezdan i Svetlana već imaju dva unuka - Vuka i Vidaka, koje im je podario sin Kostadin, a uskoro će dobiti još jedno unuče koje će joj doneti ćerka Maša. 

Podsetimo, nedavno je u medijima osvanula vest da je Maša Terzić u blagoslovenom stanju, ali ona se ovim povodom nije oglašavala, ali ju je fotografija na društvenim mrežama odala. Na pomenutoj objavi se nazire trudnički stomak koji je pokušala da sakrije ispod kaputa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike